Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Erik Hilár Lakatošovie skončil vo väzbe pre 5 400 korún

Erik spravodlivosti neunikol. Zobraziť galériu (17)
Erik spravodlivosti neunikol.

BRATISLAVA - Milionár Erik Hilár Lakatošovie sedí od piatka vo väzbe!

Za mreže ho dostali problémy so zákonom, ktoré má u našich západných susedov - a to všetko pre krádež 5 400 českých korún! Súd v prvom pražskom obvode mu pred niekoľkými rokmi naparil 200 dní, Erik sa však v domnení, že sa trestu vyhne, vrátil na Slovensko. No spravodlivosti neunikol.

Erika v piatok presťahovali z policajnej cely predbežného zaistenia do Ústavu na výkon väzby v bratislavskom Justičáku. Tam ho čaká prísny režim. O 5.45 hod. má budíček gongom a zvonením. O 6.30 hod. dostane raňajky, o 12.00 hod. obed a o 17.30 hod. večeru. Večierka je o 21.45 a vtedy sa aj zhasína svetlo. Sprchovať sa môže dvakrát za týždeň. Za mrežami môže nosiť vlastný odev, otázne je, či mu dozorcovia dovolia obliecť si aj jeho obľúbené ženské šaty a parochne.

Kontroverzný víťaz jojkárskej reality show skončil ešte v utorok v cele predbežného zaistenia. Český súd na Hilára Lakatošovie v utorok vydal eurozatykač a v ten istý deň ho slovenskí muži zákona zatkli v jeho bratislavskom byte. Vydávacie konanie môže milionár očakávať v priebehu budúceho týždňa, keď bude spis pridelený sudcovi Krajského súdu v Bratislave.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu