Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Kvôli zranenému Maštalírovi prepísali scenár

Tomáša Maštalíra včera prepustili z nemocnice so zlomeninou nohy a doudieranou tvárou. Zobraziť galériu (3)
Tomáša Maštalíra včera prepustili z nemocnice so zlomeninou nohy a doudieranou tvárou.

BRATISLAVA - Pri pravovaný markizácky seriál Ordinácia v ružovej záhrade je akoby zakliaty!

Nakrúcanie sa začalo len pred pár týždňami a už dve kľúčové postavy prežili vážne autonehody. Po Jozefovi Vajdovi (51), ktorý mal v polovici marca nehodu v bratislavskej Rači, si chvíle hrôzy pri vážnej zrážke s vlakom pretrpel aj herec Tomáš Maštalír (31). Kvôli jeho zraneniam však dramaturgovia len deväť dní pred spustením seriálu musia prepisovať scenár...

Tomáš Maštalír bude 31. marca oslavovať svoje druhé narodenie! V sobotu o 16. hodine sa totiž na svojej toyote na železničnom priecestí v Jarovciach zrazil s nákladným vlakom. Z hrozivej zrážky však našťastie vyviazol „iba“ s ľahšími zraneniami. „Vyzerám ako po prehratom boxerskom zápase, ale oveľa lepšie ako vrak môjho auta,“ prezradil dochrámaný Maštalír, ktorého včera prepustili z nemocnice so zlomenou nohou a doudieranou tvárou. Tomáš hrá v seriáli jednu z hlavných postáv, a preto dramaturgovia museli len deväť dní pred spustením markizáckeho seriálu narýchlo upravovať scenár. Lekár Michal Gregor, ktorého Tomáš stvárňuje, sa v jednom z prvých dielov zraní na motorke. Sympatickému hercovi tak nebudú musieť v maskérni schovávať odreniny pod vrstvy mejkapu. Dolámaného lekára hodnoverne zahrá so svojimi skutočnými zraneniami.

„Mal som šťastie v nešťastí. Oslepovalo ma slnko a nevidel som dobre svetelnú signalizáciu. Len periférnym pohľadom som zbadal blížiaci sa vlak... Našťastie, vlak moje auto len odhodil, to sa niekoľkokrát prevrátilo a zostalo na streche,“ spomína na hrôzostrašné okamihy mladý herec. „Sanitku privolala pani Mária Hrebíková, ktorá mi priniesla aj vodu. Za to jej veľmi ďakujem, ako aj personálu chirurgického oddelenia Nemocnice na Mickiewiczovej ulici, priateľom a rodine, ktorí mi veľmi pomohli,“ s uboleným, ale predsa šťastným hlasom hovorí Tomáš. Na pľac by sa chcel vrátiť už o týždeň.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu