Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Maštalír skončil po zrážke auta s vlakom so zlomeninou

Tomáš Maštalír na fotografii s Táňou Pauhofovou
Tomáš Maštalír na fotografii s Táňou Pauhofovou

BRATISLAVA - Herec Slovenského národného divadla (SND) Tomáš Maštalír skončil po sobotňajšej zrážke jeho auta s vlakom v nemocnici so zlomenou nohou.

Maštalír podľa polície pravdepodobne nedal prednosť v jazde vlaku na železničnom priecestí v bratislavských Jarovciach. Herec, ktorý má účinkovať v pripravovanom televíznom seriáli TV Markíza Ordinácia v ružovej záhrade, hovoril o druhom narodení.

"Dopadol som lepšie, ako to vyzeralo. Druhýkrát som sa narodil," povedal ČTK herec, ktorého hlas fanúšikovia poznajú napríklad z programu Slovenskej televízie Najväčšie kriminálne prípady Slovenska.

Nehoda sa stala v sobotu popoludní; herec podľa policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej zrejme nerešpektoval signalizáciu a nedal prednosť českému vlaku, ktorý išiel z Rusoviec do Jaroviec. "Škoda na aute bola asi za 450.000 korún, na vlaku asi za 100.000 a ďalších 400.000 korún na signalizačnom zariadení," povedala ČTK Kurucová. Dodala, že signalizácia na mieste nehody nebude fungovať asi štyri dni; vodiči by tade mali preto prechádzať veľmi opatrne.

Maštalír si pri zrážke s vlakom Českých dráh zlomil nohu; či to ovplyvní natáčanie televízneho seriálu na Markíze, ktorý by mal mať premiéru budúci mesiac, povedať nevedel. "Zatiaľ som o tom nerozmýšľal, som rád, že to dopadlo dobre - že som tu," povedal partner známej herečky Tatiany Pauhofovej.

V SND, ktorá pripravuje na polovicu apríla otvorenie novej budovy, čakajú herca vystúpenia koncom apríla. Účinkuje napríklad v inscenácii Vykúpenie, ktorá je o láske utajených milencov z obdobia teroristických útokov na New York a Washington z 11. septembra 2001.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu