Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po náhlom kolapse Zlatica opäť pracuje

Zlatica je zrejme vorkoholička. Odmieta si oddýchnuť, hoci jej ide o zdravie. Zobraziť galériu (15)
Zlatica je zrejme vorkoholička. Odmieta si oddýchnuť, hoci jej ide o zdravie.

BRATISLAVA - Nedá si pokoj! V nedeľu skolabovala a museli ju kriesiť lekári, dnes už tvrdohlavá moderátorka markizáckej politickej talkshow Na telo Zlatica Puškárová (29) pracuje na plný plyn.

Odmieta si oddýchnuť a zvoľniť tempo, hoci sa o ňu boja blízki, kolegovia aj priateľ Patrik Švajda... Zlatica, prečo ideš na doraz?

„Som v poriadku, skutočne mi nič vážne nie je,“ prezradila Novému Času Zlatica, ktorá sa už dnes objaví v hlavnom večernom spravodajstve. Nedala si pauzu ani jediný deň! A to v nedeľu pred živým vysielaním politickej debaty Na telo v štúdiu skolabovala a relácia sa na poslednú chvíľu musela zrušiť. Lekár konštatoval: vyčerpanosť, únava, prepracovanosť... „Neviem si vysvetliť, čo sa mohlo stať,“ hovorí výrečná moderátorka, ktorá nevoľnosť pripisuje najmä viróze a popiera akékoľvek dohady o tom, že išlo o „rannú nevoľnosť“. „Tehotná určite nie som. Dnes (včera, pozn. red.) idem k lekárovi na vyšetrenie,“ dodáva s úsmevom. Bližšie špecifikovať lekára však odmietla.

Puškárová si po nedeľňajšom incidente dala od lekára pichnúť dve injekcie a potom vlastným autom odišla domov. A tvrdohlavo si odmieta vziať dovolenku alebo péenku, aby si trochu oddýchla. To robí najväčšie starosti jej kolegovi a priateľovi Patrikovi Švajdovi. „Veľmi sa o ňu bojí. V poslednom období ťahala v kuse niekoľko týždňov, čo sa odrazilo aj na jej zdravotnom stave,“ prezradil Novému Času blízky Švajdov priateľ. Vedenie Markízy má však k svojej zamestnankyni rezervovanejší postoj. „Keďže išlo o chvíľkovú nevoľnosť, Zlatica po porade s lekárom už dnes nastúpi do práce,“ informovala PR hovorkyňa Markízy Narcis Liptáková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu