Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zlatica Puškárová: Kolaps!

Nekompromisnú moderátorku včera zradilo vlastné telo. Zobraziť galériu (13)
Nekompromisnú moderátorku včera zradilo vlastné telo.

BRATISLAVA - Nekompromicná moderátorka markízackej politickej debaty Na telo Zlatica Puškárová (29) včera skolabovala tesne pred živým vysielaním.

Do Záhorskej Bystrice síce prišla, pripravení boli aj jej hostia Iveta Radičová a Viliam Veteška, ale chvíľu pred začiatkom vysielania prišlo moderátorke zle, zatočila sa jej hlava a takmer odpadla! Relácia Na telo sa po prvý raz vo svojej histórii nevysielala! Čo sa Zlatici stalo?

„Museli sme privolať lekára, čo znamená, že živé vysielanie už neprichádzalo do úvahy,“ vysvetlila PR manažérka Markízy Narcis Liptáková. Reláciu preto nahradili reprízou Smotánky. Lekár určil, že moderátorka skolabovala pre únavu a vyčerpanosť. Pichol jej niekoľko injekcií a z Markízy Puškárová potom odišla vlastným autom. „Mám virózu a som preťažená, tak mi prišlo zle. Už sa však cítim lepšie. Ani si neberiem voľno, v utorok prídem do práce,“ prezradila podvečer samotná moderátorka.

Puškárová bez prestávky pracovala už druhý týždeň, pretože pokrývala aj tragédiu v Novákoch. K tomu sa pridružilo prechladnutie a dosť síl ju stáli aj tanečné tréningy do pripravovanej šou Bailando. Za kolapsom vychudnutej moderátorky však môžu byť aj zlé stravovacie návyky. Alebo je Zlatica v druhom stave so svojím partnerom Patrikom Švajdom? Výsledky lekárskych vyšetrení by mali byť známe až zajtra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu