Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mischa Barton miluje prácu modelky

Mischa Barton Zobraziť galériu (4)
Mischa Barton

BRATISLAVA - Herečka Mischa Barton miluje profesiu modelky, pretože jej pripadá neuveriteľne jednoduchá, keď ju porovná s herectvom.

Hviezda seriálu O.C. California vyhlásila, že keď ide o zamestnanie, modeling jej príde absolútne nenáročný, až dokonca nechápe, ako môžu modelky dostávať toľko peňazí za taký malý pracovný výkon. "Modeling je veľmi jednoduchý. Ide o príjemnú prácu, ale nechápem, ako niekto môže dostávať tak veľa, za tak málo," povedala herečka pre stránku Femalefirst. Britská rodáčka Barton má podpísané lukratívne zmluvy so spoločnosťami Neutrogena a Keds.

Práca modelky nie je pre štíhlu herečku žiadny problém, i keď často musí bojovať proti kritikom, ktorí jej štíhlu postavu pripisujú problémom so stravovaním. To však Mischa odmieta a tvrdí, že má iba rýchly metabolizmus. "Nikdy som nebola prehnane štíhla. Milujem jedlo, najmä zmrzlinu. Je to však nepríjemné, pretože niektoré herečky naozaj tento problém majú, preto nás všetky hádžu do jedného vreca. Mám svojho osobného trénera, no aj napriek tomu som dosť lenivá. Mám rýchly metabolizmus, takže nepotrebujem až tak veľmi cvičiť," dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu