Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Na Victoriu zaútočili prasiatka

Bývalá „spajska“ Victoria Beckham sa s prasiatkom nechcela skamarátiť. Keď si ju chcelo oňuchať, začala hystericky jačať a utiekla preč. Zobraziť galériu (21)
Bývalá „spajska“ Victoria Beckham sa s prasiatkom nechcela skamarátiť. Keď si ju chcelo oňuchať, začala hystericky jačať a utiekla preč.

LOS ANGELES – Victoria, manželka slávneho anglického futbalistu Davida Beckhama, takmer vyskočila z kože.

Pri hľadaní vhodnej školy pre svoje deti v Los Angeles na ňu vybehli dve pokusné prasiatka. Stalo sa tak v laboratóriu jednej hollywoodskej školy a bývalá „spajska“ si spôsobila pekný trapas.

Kým David Beckham ešte dokončuje sezónu v španielskom Reale Madrid, manželka Victoria už usilovne zariaďuje rodinné veci v slnečnej Kalifornii. Po zmene účesu, ktorým teraz pripomína svojho slávneho manžela, sa rozhodla nájsť vhodnú školu pre synov Brooklyna, Romea a Cruza. Prehliadka školy v Hollywoode však pre ňu skončila strašným krikom a útekom.

„Victorii práve ukazovali laboratórium, keď dve tučné prasiatka, ktoré tam môžu voľne behať, začali okolo nej fučať a oňuchávať ju,“ opísal situáciu jeden zo svedkov. „Začala kričať ,Dajte to preč!‘ a snažila sa ujsť na tých svojich vysokých podpätkoch. Bolo to hysterické a každý ledva zadržiaval smiech,“ povedal ďalej svedok komickej udalosti. Victoria napokon úspešne unikla a rodičia ostatných detí si vydýchli. Spolu s ňou tam totiž došlo pred školu mnoho paparazzov, ktorí anglickú krásku sprevádzajú po príchode do Los Angeles na každom kroku...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu