Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mark Owen a David Beckham: Chcú pomôcť Robbiemu

Robbieho údajne rozhádzal úspech Take That. Owen mu chce pomôcť. Zobraziť galériu (17)
Robbieho údajne rozhádzal úspech Take That. Owen mu chce pomôcť.

LOS ANGELES - S Robbiem Williamsom to ide dolu vodou, priatelia však na neho nezabúdajú.

Po tom, čo sa britský spevák zapísal na odvykaciu kúru na americkej klinike v Arizone, pomoc mu ponúkol jeho bývalý parťák zo skupiny Take That Mark Owen. Ruku mu podáva aj futbalista David Beckham. Robbieho však trápia aj iné veci - podľa jeho lekára mu údajne odchádza hlas a nebude môcť spievať.

Robbie (33) už niekoľko rokov užíval rôzne antidepresíva a iné silné lieky, ktoré ho priviedli na okraj vyčerpania. Teraz sa lieči v Arizone. „Keď som počul, že sa tam zapísal, bol som smutný - chcem, aby bol opäť šťastný,“ vyhlásil 35-ročný Mark z Take That, kde kedysi s Robbiem začínali. „Urobím všetko, aby som mu pomohol. Ak ma chce vidieť, ihneď nasadnem do lietadla,“ dodal Owen.

Iróniou je, že Robbiemu mal prispieť k depresii aj úspešný návrat jeho niekdajšej skupiny, s ktorou odmietol spoluprácu. Robbiemu chce tiež pomôcť anglický futbalový reprezentant David Beckham, ktorý sa ponúkol, že mu urobí fitnesový plán. Pravidelné cvičenie by mu podľa Davida malo pomôcť prekonať ťažkosti. Navyše sa onedlho sťahuje z Realu Madrid do Los Angeles, kde býva aj Robbie a mohol by sa stať jeho osobným trénerom. Robbie má však aj iný závažný problém týkajúci sa jeho kariéry. Podľa jeho lekára má zničené hlasivky a mal by si minimálne dva roky dať pauzu. Nevylúčil však ani možnosť, že si už nikdy nezaspieva...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu