Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prekvapenie na markizáckej Farme: Táto žena dokázala TO, čo nikto pred ňou!

Jana Ivaničová a Miriam Pribaničová sa stretli v dueli. Zobraziť galériu (11)
Jana Ivaničová a Miriam Pribaničová sa stretli v dueli. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zabodovala! Podobne ako predchádzajúce týždne, aj ten aktuálny zakončil na markizáckej Farme vyraďovací duel. Sily si v ňom zmerali Jana Ivaničová (33) a Miriam Pribaničová (53). Druhá menovaná pritom už v predchádzajúcich súbojoch vyradila tri súťažiace. Očakávalo sa teda, že zaboduje aj tentoraz. No prekvapivo sa tak nestalo a mladšej tmavovláske sa podarilo to, čo doposiaľ nikomu pred ňou – vyradila z hry doteraz najsilnejšiu hráčku.

Toto čakal len málokto! Markizácki farmári majú za sebou ďalší duel. V piatok sa ho zúčastnila slúžka Jana Ivaničová, ktorá do súboja vyzvala silnú hráčku Miriam Pribaničovú. Mnohí to považovali za zlý nápad  o 20 rokov staršia súťažiaca, totiž už poslala domov tri súperky. No nakoniec sa jej tú štvrtú poraziť už nepodarilo. Jana Ivaničová bola šikovnejšia nielen vo vedomostnom dueli, ale aj v prekvapení. Dokázala tak to, čo doposiaľ nikto – vyradila z hry doteraz neporaziteľnú Bratislavčanku. 

Bubica spočiatku svoju prehru brala s úsmevom, no jej oči sa neskôr zaplnili slzami. „Zvolila som tie disciplíny možno tak, ako som ani pôvodne nechcela,“ povedala po dueli Miriam, ktorá si vraj chcela dokázať, že jej pamäť ešte slúži. No zradila ju. „Pôvodne som chcela ako prvé pretláčanie drevenou kladou. Ten almanach som si dala ako výzvu sama sebe. Chcela som si dokázať, že až tak veľmi nezabúdam, no vidím, že som si to nedokázala. Som predsa len zábudlivá,“ priznala s plačom Pribaničová.

Bratislavčanka na rozlúčku farmárom ešte zaspievala ľudovú pieseň a duelovú miestnosť opustila po preslove Kvety Horváthovej. „Ja dúfam, a to myslím naozaj úprimne zo srdca, že teba smutná prechádzka v živote už nečaká. Sama si povedala, že na Farme si našla samú seba. Zaumienila si si, že vo svojom osobnom živote veľa zmeníš. Že už nebudeš taká, ako predtým. Prosím ťa, tak ich zmeň a nebuď taká, ako pred Farmou. Buď taká, ako si sa našla na Farme. Ja ti budem držať palce a lúčim sa s tebou,“ povedala 53-ročnej súťažiacej. Moderátorka narážala na priznanie Miriam, že jej žiarlivý manžel zakazuje stretávať sa s inými ľuďmi, dokonca aj s vlastnou rodinou. Ktovie, či sa po Pribaničovej návrate z Farmy u nej doma niečo zmení. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu