Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Jana Kirschner: Konečne! Album po 3,5 roku

Už v apríli poslucháči zistia, či album stál za tri a pol roka „roboty“. Zobraziť galériu (13)
Už v apríli poslucháči zistia, či album stál za tri a pol roka „roboty“.

BRATISLAVA - Dočkali sme sa! Dlho očakávaný medzinárodný album speváčky Jany Kirschner (28) vyjde na Slovensku i v Česku už za dva mesiace - v pondelok 16. apríla.

Album, na ktorom Jana spolupracovla s renomovanými britskými hudobníkmi, bude mať názov Shine. Rovnomenný singel sa v týchto dňoch dostáva do rádií. „Album Janine piesne posúva do úplne inej roviny, na akú sme zvyknutí. Janina interpretácia piesní je o niekoľko úrovní vyššie, ako bola,“ povedal Peter Riava z vydavateľstva Universal Music.

Podľa neho čaká Janu porozsiahlej muzikantskej práci ešte najnáročnejšia etapa - propagácia v zahraničí. „Album bude postupne vychádzať vo všetkých hlavných európskych krajinách a na základe úspechu by mala propagácia pokračovať na jar 2008 v Ázii a USA,“ dodal Riava.

Jana začala na tomto albume pracovať v januári 2005, keď sa kvôli tomu dokonca odsťahovala do Londýna. Podľa vtedajších vyjadrení jej manažéra Jozefa Šeba malo byť cédečko, do ktorého vraj producent Ross Collum investoval 20-miliónov korún, dokončené v apríli 2006 a svetlo sveta malo pôvodne uzrieť vlani v jeseni.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu