Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Martin Nikodým: Rozvádzam sa!

Cesty tohto krásneho páru sa už onedlho definitívne rozídu. Zobraziť galériu (7)
Cesty tohto krásneho páru sa už onedlho definitívne rozídu.

BRATISLAVA - V práci sa mu darí, no o súkromí sa to povedať nedá! Manželstvo Martina Nikodýma (35) a jeho manželky Michaely (28) je v troskách.

Kríza v ich vzťahu sa tak vystupňovala, že už nemôžu jeden s druhým žiť. Nikodým teda po šesť a pol roku manželstva svoju ženu nadobro opúšťa. Novému Času potvrdil, že ich rodinné problémy trvajú už dlhší čas. A ich zväzok nedokázali zachrániť ani ich dve deti - syn Adam (5) a dcéra Emma Lea (2).

Presne v sobotu 16. júla v roku 2000 si povedali ÁNO, no dnes sa ich manželstvo blíži k definitívnemu koncu. Žiadosť o rozvod Nikodýmovcov leží na Okresnom súde Bratislava I už rok a čaká na vybavenie. Po dvoch rokoch randenia a šesť a pol roku manželstva sa Martin so ženou, s ktorou má dve deti, rozvádza. „Áno, rozvádzam sa, potvrdzujem túto informáciu. Ale to je všetko, čo vám k tomu poviem. V záujme ochrany mojich detí a úcty k manželke nebudem tieto veci prepierať na verejnosti,“ potvrdil včera Novému Času Nikodým.

Manželskú krízu viac rozmazávať nechce. To, že má vo vzťahu určité problémy, naznačil televízny „milionár“ v slovenských médiách už v lete minulého roku. V tom čase priznal, že manželstvo s Michaelou nie je až také ružové, ako sa zdá. „Keď ste s niekým osem rokov, jednoducho nemôže byť stále dobre. Najčastejšie sa hádame o hlúpostiach,“ načrtol vtedy moderátor.

Markizácky moderátor relácie Tesne vedľa však už zrejme má svoje ďalšie životné plány. Okrem toho, že zakrátko ako náruživý cestovateľ odchádza na ďalšiu dobrodružnú výpravu, dokončil aj luxusnú vilu v bratislavskej časti Devín, kde sa zrejme už čoskoro nasťahuje. A s najväčšou pravdepodobnosťou sám. Kedy sa cesty Nikodýmovcov definitívne rozídu, je len otázkou krátkeho času.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu