Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Jennifer, vráť sa!

Vince si myslí, že práve jeho neprítomnosť dohnala Jennifer k úvahám o adopcii. Zobraziť galériu (9)
Vince si myslí, že práve jeho neprítomnosť dohnala Jennifer k úvahám o adopcii.

LOS ANGELES - Rozchod. Tak sa volal film, v ktorom sa zblížili hollywo odski herci Vince Vaughn a Jennnifer Aniston.

Lenže pár, ktorém u držal palce celý svet, spolu dlho neostal. Vlani zrušil svoje zásnuby a v októbri sa definitívne rozišiel. Vince sa teraz zúfalo snaží prilákať svoju bývalú priateľku späť.

O smútku 36-ročného herca porozprávali novinárom jeho priatelia. Od jesene sa vraj Vince pokúša prekonať smútok z rozchodu, zdá sa však, že na krásnu priateľku Jenn stále nevie zabudnúť. Nachádza sa v podobnej situácii, v akej bola nedávno Jenn - tá zo svojho srdca dlho nemohla vymazať dlohoročného priateľa Brada Pitta, ktorý ju „vymenil“ za atraktívnejšiu Angelinu Jolie.

„Vince je veľmi osamelý a ľutuje, že ju len tak pustil. Teraz sa zúfalo snaží získať ju späť,“ prezrádzajú hercovi priatelia. Vaughnovu depresiu ešte prehĺbili správy o tom, že 37-ročná Jennifer prepadáva panike z čoraz naliehavejšieho tikania jej biologických hodín, ale otca pre svoje dieťa nehľadá - aj ona totiž uvažuje o adopcii. „Ubíja ho pomyslenie na to, že Jennifer si privedie domov cudzie dieťa. Skutočne túži oženiť sa a mať deti,“ vysvetľujú jeho priatelia. Spolu s Vinceom dúfajú, že ešte nie je všetko stratené.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu