Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jennifer a Mathew: Priatelia či milenci?

V seriáli nedostali šancu, teraz to môžu skúsiť naostro. Zobraziť galériu (13)
V seriáli nedostali šancu, teraz to môžu skúsiť naostro.

LOS ANGELES - Stará láska nehrdzavie. Bývalí kolegovia z populárneho seriálu Priatelia Jennifer Aniston a Matthew Perry to zrejme spolu „rozbalili“. V seriáli nedostali šancu, teraz to môžu skúsiť naostro.

Predstaviteľov Rachel a Chandlera pristihli na romantickej prechádzke. Hoci Jen je oficiálne s Vinceom Vaughnom, s 37-ročným Perrym má údajne už od čias seriálu veľmi blízky vzťah.

Jennifer Aniston (37), ktorá sa vlani rozviedla s hercom Bradom Pittom, má údajne v súčasnosti problémy vo vzťahu s Vaugh nom. Práve preto jej prišiel vhod starý priateľ zo slávneho seriálu, ktorý zo šestice hercov urobil priateľov aj v súkromí.

„Mattovi sa Jen vždy páčila, ale nikdy to skutočne neprejavil. Trvalo to roky, ale ona mala vždy nejakého muža v živote a on mal problémy s drogami a alkoholom. Tie problémy sú však minulosťou a on sa dal utešovať Jennifer,“ hovorí známy oboch hercov.

Matta a Jen videli v losangeleskej štvrti Malibu, ako sa prechádzajú po pláži. Matt jej neustále čosi šepkal do ucha a dvojica sa mala k sebe viac ako len bežní priatelia. V seriáli Chandler chodil s Monicou (Courtney Cox) a Rachel s Rossom (David Schwimmer). Skutočnosť je však úplne iná. Že by sa medzi Rachel a Chandlerom zrodila ozajstná láska?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu