Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Dražiteľ Marianninej róby prichystal priateľke dvojitý šok

Dvojitý šok: Šaty aj zásnuby Zobraziť galériu (3)
Dvojitý šok: Šaty aj zásnuby

BRATISLAVA - Najprv svadobné šaty, potom žiadosť o ruku! V takomto obrátenom poradí sa rozhodol postupovať Vladimír Borko (40) z Prievidze. Práve on totiž v aukcii Nového Času vydražil za 22 500 korún krásnu bielu róbu, v ktorej sa ešte nedávno vlnila na parkete Marianna Boučková (29). A pripravil svojej priateľke Silvii Hutárovej (39) nečakané prekvapenie. V prítomnosti markizáckej moderátorky jej najskôr odovzdal krásne šaty a potom ju požiadal o ruku...

Plán pána Borka bol dokonalý! Jeho priateľka do poslednej chvíle nič netušila. A už vôbec nie, že jej Vladimír pripraví až dvojité prekvapenie. Silvia sa totiž do Marianninej róby „zaľúbila“ už počas Let´s Dance. A svojmu priateľovi niekoľkokrát žartom zdôraznila, že si ho vezme iba v jedinom prípade: „Ak sa budem môcť vydávať v tej krásnej bielej róbe!“ Zrejme netušila, že ju Vladimír vezme za slovo a v aukcii Nového Času vydraží práve jej milované šaty.

„Silviu strašne milujem a nikdy v živote ju nechcem stratiť. A rád pripravujem prekvapenia, ktoré vyvolajú úsmev na jej tvári,“ vyznal sa pán Vladimír. No nielen úsmev, ale aj slzy dojatia sa objavili na tvári Silvie, keď jej včera Marianna Boučková osobne odovzdala krásne šaty. A to nebolo všetko. „Mám pre teba ešte jedno prekvapenie, miláčik,“ oznámil Vladimír a vytiahol z vrecka malú škatuľku. „Strašne ťa milujem a chcem si ťa vziať,“ oznámil Silvii a navliekol jej na prst zásnubný prsteň.

Romantická chvíľka dojala aj Mariannu Boučkovú. „Som nesmierne rada, keď je niekto šťastný aj vďaka takýmto životným maličkostiam a predstava, že sa bude niekto vydávať v týchto šatách, ma napĺňa pocitom spokojnosti,“ priznala Marianna. Chvíle plné lásky, šťastia a dojatia uvidíte už v dnešnom markizáckom Reflexe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu