Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pocisková a Loj vo svadobnom: Takto vyzerajú ako ženích s nevestou!

Nela Pocisková a Juraj Loj vo svadobnom. Nie však v skutočnosti, ale v seriáli Búrlivé víno. Zobraziť galériu (13)
Nela Pocisková a Juraj Loj vo svadobnom. Nie však v skutočnosti, ale v seriáli Búrlivé víno. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Behom roka už druhá veselica! Nela Pocisková (22) má už svoju svadobnú premiéru v seriáli Búrlivé víno za sebou. Vtedy si brala Andrého Simonetta, ktorého stvárňuje herecký kolega a zároveň súčasný partner Filip Tůma (35). Ich filmová láska však nevydržala. Už čoskoro sa preto verní diváci dočkajú toho, na čo dlho čakali - Ninu Dolinskú a Martina Roznera (Juraj Loj) uvidia ako nevestu a ženícha.

Láske Niny Dolinskej a Martina Roznera, ktorých v seriáli Búrlivé víno stvárňujú herci Nela Pocisková a Juraj Loj, stálo v ceste mnoho prekážok. No po všetkých tých nepríjemnostiach konečne prišiel čas, na ktorý netrpezlivo čakalo mnoho verných divákov - hlavné hviezdy markizáckeho počinu by už onedlho mali spečatiť svoju lásku svadbou. Nám sa podarilo získať fotky z ich veľkého dňa.

Hoci krásna vinárka už jeden obrad za sebou má, ani tentokrát nemohli chýbať dlhé snehobiele šaty. Tie zdobil rafinovaný priesvitný detail na prsiach a dlhé zlaté retiazky. No na rozdiel od jej svadobnej premiéry, kedy svoje áno povedala Andrému Simonettovi, ktorého v seriáli stvárňuje Nelin súčasný partner herec Filip Tůma, mala tentokrát aj šťastný úsmev na perách. Na svojho partnera hádzala jeden zamilovaný pohľad za druhým. Zahanbiť sa rozhodne nenechal ani seriálový ženích - ten nahodený v čiernom obleku pôsobil ako veľký elegán. Veď posúďte sami!

Verní fanúšikovia seriálu Búrlivé víno sa dočkali - Nina a Martin vo svadobnom.
Zobraziť galériu (13)
Verní fanúšikovia seriálu Búrlivé víno sa dočkali - Nina a Martin vo svadobnom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu