Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexuálne orgie »počúranej« Nikol z VyVolených: Bez šiat, hanby a dôstojnosti!

Imitovaný sex, ponáranie sa k rozkroku kolegu a šunka zo silikónových pŕs - to všetko si stihla Nikol Trojanová užiť vo vírivke. Zobraziť galériu (10)
Imitovaný sex, ponáranie sa k rozkroku kolegu a šunka zo silikónových pŕs - to všetko si stihla Nikol Trojanová užiť vo vírivke.

PRAHA - Za hranicami vkusu! Kým na Slovensku VyVolení makajú na stavbe domu, tí českí si užívajú vo vile. Nahota a sexuálne narážky sú u nich na dennom poriadku. Najnovšie sa predviedli vo vírivke, kde opäť na seba najväčšiu pozornosť strhla Nikol Trojanová (23). So spolusúťažiacim totiž vo vode imitovali sex a tmavovláska sa dokonca ponárala do oblasti jeho rozkroku. Popritom sa kŕmila šunkou servírovanou z pŕs svojej kolegyne.

Močenie na podlahu už hodila za hlavu! Po mokrej nehode v opitosti si Nikol Trojanová spytovala svedomie, ale vystrájať vo vile VyVolených neprestala. Najnovším dôkazom sú parné orgie, ktoré si súťažiaci českej verzie reality šou užívali v plnej miere.

Spočiatku si dievčatá síce svoje vnady zakrývali rukami, ale zábava sa postupne rozprúdila a voda bola zrazu plná polonahých tiel. Samozrejme, zhodeniu zábran napomáhal alkohol, vďaka ktorému vyvádzanie doteraz nevyradených postavičiek gradovalo.

No najväčšiu pozornosť na seba opäť strhla Trojanová. „Ako skúsená potápačka sa niekoľkokrát ponorila, aby sa mohla vydať na prieskumnú výpravu do Honzových trenírok,” píše denník Aha! Kráskina hlava na úrovni rozkroku kolegu evokovala naozaj všeličo.

Za odmenu si potom Jan pritiahol Nikol k sebe a dopriali si imitovaný sex. Tieto radovánky tmavovláska zakončila tým, že si dopriala šunku z pŕs silikónovej Zdenky. To, že si niektoré účastníčky pri tejto odviazanej zábave navzájom ohmatávali vnady, už českých divákov asi ani príliš neprekvapilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu