Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Toto sú kati SuperStar 3!

Dara Rolins
Dara Rolins (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Bitka Markízy a STV o licenciu na tretiu sériu SuperStar sa začína pekne zostra! Obe konkurenčné televízie chcú v tomto boji použiť silné zbrane. Všetko stavajú na porotcov! Novému Času sa podarilo zistiť mená prvých dvoch katov, ktorí budú v šou stínať hlavy začínajúcim speváckym talentom.

Markíza chce do porotcovského kresla posadiť sexi speváčku Daru Rolins (33) a estévečka okukaného "dobráka", hudobníka Laca Lučeniča (54)!

Keď sa STV dozvedela, že Markíza má záujem o SuperStar 3, spamätala sa a vyhlásila vojnu! Rozhodla sa opätovne získať licenciu na úspešnú spevácku šou. A zabodovať chce bombastickým zložením poroty. "Tá bude založená na predsedovi katov oboch sérií SuperStar Lacovi Lučeničovi. Už sme s ním komunikovali a potvrdil nám, že keď STV pôjde do tohto projektu, môžeme s ním počítať," povedal hovorca STV Peter Kavecký.

Markíza sa nedá zaskočiť a do pľacu hádže Daru Rolins, ktorá mala prvú sériu SuperStar moderovať. No vtedy si s vedením estévečky netľapla, keďže ako vysvetlila - "chcela zostať slobodnou umelkyňou bez dlhoročných záväzkov". Dnes je už situácia iná a zdá sa, že spevácka diva svoje rozhodnutie zmenila. "Už sme s ňou o tom hovorili. Podľa informácií, ktoré mám od režiséra Petra Núňeza, by Dara do tohto projektu išla, ale ďalšia spolupráca je vecou vzájomnej dohody," vyhlásila hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

Televízna vojna začína byť poriadne dramatická, keďže ani jedna z nich nemieni z bojiska ustúpiť. Veď v hre je príliš veľký a chutný úlovok...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu