Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

V pondelok začínajú castingy na Miss Slovensko 2007

Riaditeľka súťaže MISS Slovensko Lucia Hablovičová.
Riaditeľka súťaže MISS Slovensko Lucia Hablovičová.

Dvanásty ročník prestížnej súťaže krásy MISS Slovensko 2007 vstupuje do ďalšej etapy. Organizátori súťaže, ktorými sú Produkčný dom FORZA, agentúra OKLAMČÁK Production a TV MARKÍZA, štartujú castingom v pondelok 20. novembra v košickom hoteli Slovan týždňové výberové kolo, v ktorom sa rozhodne o semifinalistkách tejto súťaže krásy.

Úlohou odbornej poroty je vybrať niekoľko desiatok dievčat, z ktorých vzíde na neverejnom bratislavskom semifinále tucet adeptiek. Pozvanie do poroty prijali riaditeľka súťaže MISS Slovensko Lucia Hablovičová, Jozef Oklamčák, fotograf Jakub Klimo a Miss 2006 Magda Šebestová.

Každoročne sa do súťaže MISS Slovensko prihlási približne tisíc dievčat, ktoré musia byť slobodné, bezdetné, musia mať slovenské občianstvo, výšku nad 170 cm a v deň konania finále súťaže musia byť vo veku od 18 do 24 rokov.

Harmonogram výberových castingov MISS Slovensko 2007:


pondelok 20. november 14,00 – 17,00 hod. Košice hotel Slovan
utorok 21. november 14,00 – 17,00 hod. Poprad hotel Satel
streda 22. november 14,00 – 17,00 hod. Banská Bystrica hotel Lux
štvrtok 23. november 14,00 – 17,00 hod. Žilina Dom odborov
piatok 24. november 14,00 – 17,00 hod. Trenčín ODA
sobota 25. november 14,00 – 17,00 hod. Nitra PKO
sobota 25. november 14,00 – 17,00 hod. Bratislava hotel Holiday Inn


Organizátori sa snažia vyjsť v ústrety aj adeptkám, ktoré písomnú prihlášku nestihli poslať v určenom termíne. Ak spĺňajú podmienky účasti v súťaži, môžu sa bez vopred zaslanej prihlášky zúčastniť priamo na castingu, ktorý im z termínového alebo geografického hľadiska najlepšie vyhovuje. Z neverejného semifinále bude 10. decembra 2006 napokon vybraných tucet finalistiek spolu s náhradníčkou. Finálová zostava sa na verejnosti po prvýkrát predstaví v piatok 12. januára 2007 na slávnostnom predstavení finalistiek MISS Slovensko 2007 v bratislavskom hoteli Holiday Inn.

Finalistky absolvujú komplexnú prípravu na dvanásty ročník súťaže krásy, ktorá okrem individuálnej prípravy zahŕňa dve týždňové sústredenia. Tie sú zamerané najmä na pohybovú a verbálnu prípravu dievčat. Z pohľadu adeptiek súťažiacich o najkrajšiu Slovenku sa však najväčšiemu záujmu teší práca renomovaných odborníkov v oblasti kozmetiky, popredných vizážistov či kaderníkov. Napokon v súťaži krásy môže zohrať úlohu každý detail. V tomto období prebiehajú aj prvé skúšky kostýmov a doplnkov, nácvik choreografie na finálový večer a práca s hlasovým pedagógom. Tohtoročná novinkou v súťaži krásy Miss Slovensko 2007 je sústredenie v exotickej krajine, kde budú finalistky pripraviť fotografie do katalógu.

Vyvrcholením dvanásteho ročníka súťaže MISS Slovensko 2007 bude slávnostné finále v priamom televíznom prenose. Rovnako ako v minulých ročníkoch, čaká na víťazku súťaže MISS Slovensko 2007 okrem iného aj ročná honorovaná zmluva s Produkčným domom FORZA na 1 milión korún, luxusný osobný automobil BMW a exotický letecký zájazd. V hre sú aj honorované zmluvy pre I. vicemiss v hodnote 150 000 korún a pre II. vicemiss v hodnote 100 000 korún, osobný automobil BMW, exotické letecké zájazdy a mnoho hodnotných cien pre všetky úspešné finalistky spolu s postupovými nomináciami na prestížne medzinárodné súťaže krásy ako Miss World, Miss International či Miss Europe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu