Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Britney má problém: Kevin chce predať sexuálne video

Kevin vydiera Britney nahrávkou a žiada viac peňazí. Zobraziť galériu (16)
Kevin vydiera Britney nahrávkou a žiada viac peňazí.

LOS ANGELES - Len niekoľko dní po oznámení rozchodu s manželom Kevinom Federlinom zasiahol speváčku Britney Spears (24) protiúder.

Jej partner sa totiž vyhráža, že predá videonahrávku s ich sexuálnymi hrami, ak mu nevyplatí viac peňazí z rozvodu a nedostane právo vychovávať ich dve deti Seana a Jaydena. Za pásku mu ponúkajú záujemcovia až 50 miliónov dolárov! Videonahrávk a vznikla pred dvoma rokmi v jednom z luxusných hotelových apartmánov v Beverly Hills. „Celé dni vtedy nič nerobili len sexovali, “ prezradil ich blízky známy. „Britney vtedy proti nakrúcaniu nenamietala. Chybne si myslela, že ich láska vydrží navždy,“ povedal ďalej zdroj.

Na 4-hodinovej páske sú údajne rôzne sexuálne hry a Britney sa na domácom pornovideu vraj poriadne vyznamenala, a preto je cena poriadne vysoká. „Teraz rokuje Kevin so spoločnosťou v Arizone, ktorá to chce dať na internet. Ak mu to vyjde, dostane až 50 miliónov dolárov (1,5 miliardy Sk),“ uviedol Kevinov známy, a dodal, že Britney sa už medzitým poradila s právničkou, ale Kevina zrejme nemôže zastaviť. „Je to jeho kazeta, takže na ňu má autorské právo,“ povedal jeden zo speváčkiných priateľov. Okrem toho, že je Britney nahnevaná, je aj smutná. „Nikdy by si nepomyslela, že Kevin by sa jej raz vyhrážal predajom tej pásky,“ doplnil známy. Federline má dostať podľa zmluvy 2 milióny dolárov a polovicu z predaja 7-miliónovej vily. Žiada však 16 miliónov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu