Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Príde Madonna o malého Davida?

Rocco, Lourdes a mamička Madonna. Davida ešte nemajú istého. Zobraziť galériu (10)
Rocco, Lourdes a mamička Madonna. Davida ešte nemajú istého.

LILONGWE - Madonna má problém. Jej rýchla adopcia 13-mesačného Davida z afrického Malawi sa nestretla s pochopením miestneho hnutia pre ľudské práva.

Detskí aktivisti chcú podať podnet na Najvyšší súd v metropole Lilongwe a požiadať o zrušenie adopcie. To by znamenalo, že Madonna a jej manžel Guy Ritchie by sa museli vrátiť do Afriky a čeliť procesu. Davida však už medzičasom odviezli do Británie, proces v Malawi by však mohol značne skomplikovať proces adopcie v Británii alebo USA.

Aktivisti tvrdia, že Davidov otec Yohame (32) nemal ani poňatia o tom, že Madonna si jeho syna berie navždy. Vraj to pochopil tak, že Madonna mu iba zabezpečí vzdelanie, právo na syna mu však zostane.

Udalosť už vraj rozdelila rodinu aj dedinu. „Viacerí z rodiny sú znepokojení. Iní si však myslia, že to zmení ich život,“ povedal vedúci skupiny Undule Mwakasungule. „A my chceme vedieť, prečo adopcia prebehla tak rýchlo a v tajnosti,“ dodal vodca. Otec Davida sa však stavia na stranu Madonny so slovami, že chce Davidovi zabezpečiť plnohodnotný život.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu