Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tanečníci sa búria!

Ďurovčík moderátorkin výkon najskôr ospieval, ale následne potopil známkou 4.
Ďurovčík moderátorkin výkon najskôr ospieval, ale následne potopil známkou 4.

BRATISLAVA - Ako neskúsení holobriadkovia sa cítili desiati účastníci markizáckej tanečnej šou Let´s Dance, ktorú v nedeľu porota pokorila svojou neľútostnou kritikou. Pre české a slovenské celebrity to bola studená sprcha v priamom prenose! Mnohé tancujúce hviezdy sa dodnes zo šoku nespamätali. „Porotcovia boli neobjektívni! Nech si to skúsia oni,“ hromžia známe tváre.

Tanečná šou na Markíze má za sebou iba prvý diel a účinkujúci sú už nekompromisnými hodnoteniami poroty pohoršení! Nepáči sa im, že ich výkony a náročné choreografie podrobila štvorica katov (Ján Ďurovčík, Elena Jagerská, Dagmar Hubová a Jozef Bednárik) až príliš ostrej kritike. A to všetko pred zrakmi 1,3 milióna televíznych divákov.

„Porotcovia boli neobjektívni. Mali by zohľadňovať celý vývoj a nie iba to, čo ukážeme na parkete. Nech sa pozrú na vývoj, ktorým sme prešli! Veď väčšina z nás ešte donedávna ani nevedela, čo spoločenský tanec vôbec je. Úspech je už to, že to každý z nás vôbec zatancoval,“ zhodli sa hviezdy vo svojich tvrdeniach.

Svoju nespokojnosť dal najavo aj hokejový lev Jozef Golonka (68): „Bol som zarazený. Ako bývalý hráč a tréner som nikdy nekritizoval na verejnosti tak, ako to robí táto porota. Podľa mňa to brali až príliš odborne, my amatéri sa predsa nemôžeme rovnať profesionálnym tanečníkom.“

Ani „víťazke“ prvého kola súťaže Marianne Boučkovej- Ďurianovej (29) nebolo všetko jedno. Veď Ďurovčík jej výkon najskôr vychválil do nebies, a potom ho ohodnotil slabou štvorkou. „Bol to pre mňa šok,“ priznala moderátorka. Nepríjemne sa v nedeľu večer počas prvého priameho prenosu cítili aj česká spevácka diva Helena Vondráčková (59) či vševedko- tancujúci milionár, podnikateľ a večný ženích Jan Novotný (29), ktorým to kati tiež poriadne natreli. Rozzúrení tanečníci sa zhodli na tom, že najprísnejším sudcom bol choreograf a režisér Ďurovčík. „Chceli by sme vidieť, ako by to zatancoval on,“ vyzvali ho celebrity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu