Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jennifer Hudson sa predvádza: Z novej postavy je úplne hotová!

Jennifer Hudson Zobraziť galériu (9)
Jennifer Hudson

LOS ANGELES - Bleskov z fotoaparátov sa nevie nabažiť! Jennifer Hudson (29) na červenom koberci urobila naozaj poriadnu šou. V snahe predviesť svoju novú sexi postavičku sa doslova vykrúcala na každú stranu – a tvári sa, akoby bola jedinou celebritou na svete!

Nadšený úsmev a pózovanie ako o život! Ešte pred pár rokmi bola Jennifer Hudson skôr utiahnutá. Stačilo však, aby sa zbavila pekných pár kíl navyše a pozrite na ňu. Ebenová kráska sa nevie nasýtiť pozornosti fotografov, ktorí chcú zachytiť jej prekrásnu schudnutú postavu. A Jennifer v obtiahnutých ružových šatách robí všetko, aby im vyhovela!

Hoci speváčka a herečka teraz zrejme prežíva čo sa týka hmotnosti asi najspokojnejšie obdobie života, jej okolie si začína šepkať, že to s chudnutím už preháňa. „Áno, ľudia o mne klebetia,“ priznala Jennifer, z ich rečí si však veľa nerobí. Naopak, nevie si vynachváliť príležitosti, ktoré vďaka krajšiemu telu mohla využiť. „Ľudia sa k vám správajú inak. Venuje sa vám oveľa viac pozornosti,“ opísala zmeny vo svojom živote. „Dostávate viac oblečenia. Ste na titulných stránkach viacerých magazínov. Máte viac príležitostí.“

Mnoho mužov by za snúbenicu s Jenniferinou novou postavou zabíjalo, ten jej však má iný názor a nechce, aby chudla ďalej. „Môj snúbenec nechce, aby som viac chudla – má ma rád veľmi prirodzenú – žiadny mejkap, opätky a podobné veci... Hovorí mi, aby som sa nevyobliekavala, ale ja mu na to poviem, že si musí zvyknúť.“ Nuž, možno sa David Otunga len obáva, že mu jeho oveľa viac sexi snúbenicu preberie niekto slávnejší či bohatší ako on!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu