Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

To je ale rozdiel: Vychytená hviezda sa v súkromí mení na strašiaka!

Jennifer Hudson na červenom koberci a v súkromí Zobraziť galériu (10)
Jennifer Hudson na červenom koberci a v súkromí (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Na červenom koberci za hviezdu, na letisku ako upratovačka. Táto smutná realita sa dotýka viacerých celebrít zvučných mien, pričom výnimku už netvorí ani Jennifer Hudson (30). Zatiaľ čo medzi smotánkou pôsobí ako oslnivá diva, v súkromí by ste o ňu ani nezakopli. Chodí totiž nenalíčená a dogabaná!

Mení sa v štýle chameleóna! Jennifer Hudson je u mnohých fanúšikov zapísaná nielen ako speváčka s obdivuhodným hlasom, ale aj ako dáma s mimoriadne pevnou vôľou. Patrí totiž k hŕstke hviezd, ktoré sa popasovali s tukovými vankúšmi a vylepšenú figúru si udržali. Napriek zhodeným desiatkam kilogramov však hudobníčka nepôsobí vždy ukážkovo. Pri cestovaní na imidž celkom kašle!

Tvár bez mejkapu, legínsy s leopardím vzorom a do nich zastrčené tielko so širokými ramienkami. S takýmto nevábny stylingom paparazzi pristihli Jennifer na losangelskom letisku s jej partnerom a malým synčekom uprostred. Ako vyťažená mama tak zrejme na perfektnú úpravu nemá vždy dostatok času. Namiesto trendovej krásky totiž vyzerala ako tuctovka z ulice.

Napriek tomu, že sa Jennifer zviditeľnila najmä s mikrofónom v ruke, už čoskoro ju možno opäť uvidíme na striebornom plátne. Je totiž horúcou adeptkou na remake filmu Osobný strážca, v ktorom zažiarila Whitney Houston po boku Kevina Kostnera. „Myšlienkou je vzdať Whitney poctu s jej prirodzenou nasledovníčkou Jennifer Hudson v hlavnej úlohe. Na Grammy ukázala, že vie byť rovnako veľkou hviezdou. Je skvelou voľbou pre akýkoľvek remake,“ prezradil zdroj priamo z Hollywoodu. Nechajme sa teda prekvapiť, ktorá čokoládová kráska zvíťazí. Záujem totiž prejavila aj Rihanna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu