Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jennifer Hudson odpustila exšvagrovi: Vyvraždil jej rodinu!

Jennifer Hudson Zobraziť galériu (7)
Jennifer Hudson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Jennifer Hudson odpustila svojmu bývalému švagrovi Williamovi Balfourovi vraždu jej matky, brata a len sedemročného synovca.

"Áno, pretože to z najväčšej časti nebola jeho vina," šokovala hviezda odpoveďou na otázku, či má v srdci miesto pre odpustenie takého činu.

"Je to o tom, ako ho vychovali. Snažili sme sa mu ponúknuť lásku, ale bol príliš ďaleko na to, aby to videl. Na povrch vyšlo množstvo vecí o jeho výchove, o ktorých sme nevedeli. Vyzerá to, že nikdy nedostal šancu," vysvetlila 30-ročná Hudson, ktorá s trpkosťou spomína na ťažké obdobie, keď sa dozvedela o strate členov rodiny.

"Bola som šokovaná v toľkých smeroch. Napríklad, za kým mám skôr smútiť? S čím mám skôr začať? Sú to kúsky a časti, bolo toho priveľa. Vtedy je človek zmätený. Všetky vaše emócie sú zmätené," dodala.

Telá speváčkinej matky Darnell Donnerson a jej syna Jasona Hudsona objavili v ich dome 24. októbra 2008. Sedemročného Juliana našla polícia mŕtveho o tri dni neskôr v aute v západnej časti Chicaga. Podľa vyšetrovateľov Balfour trojicu zastrelil v záchvate zlosti, pretože si myslel, že sa sestra Hudson - Julia stretávala s iným mužom. V čase vrážd však už spolu nežili.

Balfour v minulosti strávil sedem rokov vo väzení za pokus o vraždu, únos a držbu kradnutého vozidla. V prípade trojnásobnej vraždy ho oficiálne zatkli začiatkom decembra 2008. V máji 2012 ho súd uznal vinným vo všetkých bodoch obžaloby. V júli dostal trojnásobný doživotný trest odňatia slobody. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu