Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Celebrity aj modrá krv: Takto sa vymódili na kráľovskú svadbu!

Módne kreácie na kráľovskej svadbe Zobraziť galériu (7)
Módne kreácie na kráľovskej svadbe

LONDÝN – Víťazstvo elegancie a originálnych klobúkov! Nad svojimi outfitmi určite rozmýšľali hostia pozvaní na túto prestížnu udalosť poriadne dlho. Ako sa nakoniec predviedli, môžete posúdiť sami. Ktorý model sa najviac páči práve vám?

 

Celebrity aj modrá krv:
Zobraziť galériu (7)
Kate Middleton: Dokonalá nevesta!
Módni znalci na celkom svete s netrpezlivosťou očakávali, čo si Kate (29) v tento slávnostný deň oblečie. A zrejme neboli sklamaní. Elegantné šaty v hornej časti ozdobené čipkou mali jednoduchý, ale veľmi ženský strih a dokonale zdôrazňovali nevestin útly pás. Celý outfit vhodne dopĺňala tiara, ktorú jej darovala kráľovná Alžbeta.
Celebrity aj modrá krv:
Zobraziť galériu (7)
Princezná Eugenie a princezná Beatrice: Dve sestry, dva vkusy
Zatiaľ čo princezná Beatrice (22) v pastelovom modeli bola predstaviteľkou dokonalého vkusu, výber jej sestry Eugenie (21) je o niečo otáznejší. Výrazný modrý komplet trochu bucľatej brunetke strihom veľmi nesedel a nad mašľami, ktoré zdobili top, sa tiež určite viacerým pozvaným zdvihlo obočie. Obe sestry stavili na originálne klobúky a ťažko povedať, ktorý z nich vyhráva!
Celebrity aj modrá krv:
Zobraziť galériu (7)
Carole Middleton, kráľovná Alžbeta II. a Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu: Pastelové trio
Všetky tri dámy vyzerajú doslova ako zo škatuľky a presne splnili predstavu o tom, ako sa obliecť na svadbu britského princa. Kráľovná (85) potešila prítomných slnečnou žltou farbou, Camilla (63) aj Carole Middleton (56) stavili na odtiene svetlomodrej. Outfity doplnili svetlými lodičkami aj kabelkami – no a samozrejme, nesmeli chýbať ani klobúky!
Celebrity aj modrá krv:
Zobraziť galériu (7)
Kráľovná Sofia, princ Felipe a princezná Letizia: Dámy boli princovou ozdobou
Obe príslušníčky španielskej kráľovskej rodiny si vybrali optimistické farby, tak ako sa na tento deň patrí. Fialkovomodrý kostým kráľovnej (72) aj jemne ružové šaty Letizie (38) dodali dámam jemnosť a šarm. Obe sa rozhodli zariskovať a napriek sľubovanému dažďu si obuli lodičky s otvorenou špicou.
Celebrity aj modrá krv:
Zobraziť galériu (7)
Princ Albert so snúbenicou Charlene Wittstock: Siví minimalisti
Nedostatok farby Charlene (33) vyvážila dokonalým strihom. Jej outfit jej sedel doslova ako uliaty a medzi mnohými bohatšie vyzdobenými modelmi bol príjemným osviežením. Blondínka sa vyvarovala experimentom a stavila na tradičnejší klobúk, ktorý jej však veľmi pristal. Jej partner, monacký princ Albert (53) sa vo výbere farby oblečenia prispôsobil, a tak bol tento pár dokonalý.
 
Celebrity aj modrá krv:
Zobraziť galériu (7)

Victoria a David Beckhamovci: Trošku smutná elegancia
Bývalá „spajska“ (37) je už v pomerne vysokom stupni tehotenstva a zrejme nikoho neprekvapila voľným outfitom, ktoré v poslednom čase uprednostňuje. Malý klobúčik do čela jej dodal eleganciu, radšej však nemyslieť na to, ako ju museli bolieť nohy v topánkach s vysokánskymi opätkami, ktoré boli asi jej jediným drobným výstrelkom. David (35) nezabudol na cylinder, ktorý však radšej niesol v ruke – žeby s ohľadom na svoje vyčesané vlasy? Menšie faux pas sa mu podarilo pripnutím červeného Rádu britského impéria na nesprávnu stranu.
 

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu