Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

William sa bavil, pred sobášom pobavene komentoval atmosféru

Princ William, Kate a Michael Middeltonovci Zobraziť galériu (3)
Princ William, Kate a Michael Middeltonovci

LONDÝN - Uvoľnenú atmosféru dnešného kráľovského sobáša v Londýne dokresuje aj pobavený komentár ženícha adresovaný dôverne tesne pred obradom budúcemu svokrovi Michaelovi Middletonovi.

Slová, ktoré princ William vo Westminsterskom opátstve pošepkal do ucha otcovi nevesty, mu z pier odpočítala Tina Lanninová zo spoločnosti O'Malley Communications.

"A to sme chceli mať len malú rodinnú oslavu," mal komentovať William napäté okamihy tesne pred sobášom, ktoré v zaplnenom kostole sledovalo 1900 čestných hostí, vonku na londýnskych uliciach milión zvedavcov a po svete pri obrazovkách dve miliardy ďalších.

Komentárov, ktoré nezachytili ani citlivé mikrofóny, sa okamžite zmocnila britské médiá. Tina Lanninová zaznamenala aj obdivné vety ženíchovho brata, princa Harryho, ktorú komentoval príchod nevesty - svojej budúcej švagrinej Kate Middletonovej.

"Paráda, už je to tu," vydýchol Harry v okamihu, keď priestor v katedrále prežiarili nevestinej svadobné šaty.

A keď William v katedrále prvýkrát uvidel svoju nastávajúcu vo svadobných šatách, ocenil jej vzhľad slovami "Vyzeráš úžasne, zlato", uviedol The Daily Telegraph.

"Vyzerá to fantasticky, je to krása," povedal vraj William. Jeho slová podľa denníka odpočítala hluchonemá Ruth Pressová, ktorá je súdne znalkyňou v odčítavanie z pier.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu