Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok v Zámene manželiek: Sobáš s inou ženou

Jozef Polievka si svoju dočasnú manželku Milku Figovú privedie pred oltár. Zobraziť galériu (2)
Jozef Polievka si svoju dočasnú manželku Milku Figovú privedie pred oltár.

ŽELOVCE - Svadba i rozvod! To všetko zažijú účastníci dnešnej Zámeny manželiek na Markíze. Pred oltár sa postaví horár Jozef Polievka (58) zo Slovenskej Ľupče a jeho nová polovička Milka Figová (51).

No ani jej menovkyňa Milka Polievková (57) sa pri dočasnom manželovi Jaroslavovi Figovi (52) v Želovciach nudiť nebude! Jaro Figa je totiž bývalý profesionálny vojak, ktorý dokonca absolvoval aj niekoľko misijných pobytov v zahraničí. A tak aj svojej zamenenej manželke vládne tvrdou rukou. „Jeho vojenský štýl cítiť aj doma. Isté veci musia byť tak, ako chce on,“ posťažuje sa na svojho dočasného muža.

Omnoho viac zábavy zažíva pri novom manželovi Jozefovi druhá Milka - pani Figová. Tá mala neľahký život, a dokonca si už raz vyskúšala slasti sobáša i strasti rozvodu, keď sa s Jaroslavom pre jeho alkoholizmus rozviedla, a následne, keď začal abstinovať, si ho vzala druhýkrát. No jednako ju žiadosť o ruku od dočasného manžela poriadne zaskočí. A vlastne - zaskočí ju celý Jozef. Je to totiž poriadny „exot“, ktorý nosí na krku náhrdelník z vlastných zubov. „Keď mi začali vypadávať, odkladal som si ich. Bolo mi ich ľúto vyhodiť, veď sú predsa moje. A preto ich nosím na krku,“ pochválil sa Novému Času.

So svojou dočasnou ženou však odmieta žiť nadivoko, a tak sa svadba napokon koná. A príde sa na ňu pozrieť celá dedina. Ženích, ktorý pracuje ako lesník, svojej manželke dokonca prinesie aj originálne svadobné obrúčky. Spočiatku šokovaná Milka si celú veselicu poriadne užije. Horšie to znáša jej skutočný manžel. A čo sa stane, keď sa navyše dozvie, že jeho žena umyla novému manželovi chrbát, uvidíte dnes večer na Markíze.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu