Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Fialovú týrajú palicou!

Zuzana Fialová musí mať pri tréningoch na rukách priviazanú palicu. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Fialová musí mať pri tréningoch na rukách priviazanú palicu.

BRATISLAVA - Drina, drina a ešte raz drina! Tak vyzerajú tréningy slovenských celebrít, ktoré budú účinkovať v markizáckej tanečnej šou Let’s Dance. Viacerí z nich si až teraz uvedomujú, že naučiť sa tancovať je mimoriadne ťažké a vyžaduje to hodiny príprav, tréningov a potu.

Ťažkú úlohu však majú aj profesionálni taneční partneri hviezdnych finalistov. A keď si už raz nevedia poradiť, použijú na svojich zverencov, čo je poruke - rúčku od metly či gumu. Ako zvládajú známe tváre takéto „tvrdé“ zaobchádzanie?

Pre speváka Tomáša Bezdedu (20) je najväčším problémom jeho hrbenie sa. Ako sám hovorí: „Človek má k tomu pri tanci sklon.“ Keď je však situácia s jeho držaním tela už neúnosná, musí sidať na plecia gumu. „Je to dosť bolestivé, ale pomáha to,“ priznáva exfinalista SuperStar s pokriveným úsmevom. „Pri tanci je dôležité, aby bol človek vystretý, potom môže zakryť chyby v krokoch,“ domnieva sa Tomáš, ktorý zjavne ešte má čo doháňať.

Ani jeho kolegyňa, herečka Zuzana Fialová (32) na tom nie je oveľa lepšie. Pretože má problém s rovným držaním tela, jej tanečný partner si berie na pomoc rúčku od metly. Tú priviaže Zuzane k rukám a môže sa trénovať - aj s rovným chrbtom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu