Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drsné VIDEO Disney hviezdy: Bulimičkou už od ôsmich... A dnes troska!

Demi Lovato Zobraziť galériu (3)
Demi Lovato

LOS ANGELES – Šoubiznis sa s ňou nemaznal! O tom, aké kruté následky dokáže mať detstvo strávené pred kamerou, svedčí život americkej tínedžerky Demi Lovato (18). Tá totiž už 10 rokov trpí bulímiou a ďalšími psychickými problémami – dnes sa na seba nedokáže ani len pozerať!

Sťahuje sa do úzadia! Mladučká speváčka, ktorá má takmer celú kariéru ešte len pred sebou, opúšťa populárnu šou Sonny With A Chance. Tú za veľkou mlákou prináša na obrazovky televízna stanica Disney Channel. Demi Lovato však neodchádza zo dňa na deň. Tomuto rozhodnutiu totiž predchádzali šokujúce udalosti – pobyt na psychiatrickej klinike, sebapoškodzovanie a nezdravý vzťah k jedlu!

Nádejná speváčka sa o svojom tvrdom zápase rozhovorila v programe Good Morning America, kde si ju pozvala moderátorka Robin Roberts. Tej okrem iného prezradila, že viac neznesie pohľad na svoje telo na obrazovke. Všetko sa to pritom začalo už vo veku ôsmich rokov, keď ju ľudia z brandže považovali za bacuľku. Nikto si však ani len nedokázal predstaviť, čo sa odohráva v jej vnútri!

„V skutočnosti som jedla len jednu porciu za deň. Keď som mala 15, prijímala som dve jedlá za týždeň. Už som však nechudla, moje telo si na to zvyklo,“ odhalila Demi pravdu v spomínanom interview. V tom zazneli aj slová, z ktorých behá mráz po chrbte: „Skúšala som nové veci, laxatíva, urýchľovače – nič nezaberalo. Vracala som 5 krát denne tak silno a veľa, že v záchode bola len krv.“ Už v jedenástich pritom brunetka sklamanie zo seba neuniesla a začala si žiletkou zarezávať do kože. V súčasnosti má za sebou 3 mesiace liečenia a plánuje sa sústrediť už len na svoju hudbu.





Ktoré "Disney krásky" vystrkujú rožky?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu