Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Utrápená Demi s Ashtonom: Od štýlovej dvojice mali ďaleko!

Ashton Kutcher a Demi Moore Zobraziť galériu (8)
Ashton Kutcher a Demi Moore

LOS ANGELES – Toto im veľmi nevyšlo! Demi Moore (48) a Ashton Kutcher (33) patria medzi štýlové celebrity, tentokrát však prípravu na párty naozaj odflákli. Tmavovláska určite nikoho neočarila prečudesným svetrom a Ashton pôsobil, akoby si vyberal oblečenie poslepiačky!

Neoslnili! Demi Moore má zväčša vynikajúci cit pre módu a vie, v čom jej dokonalá postava najlepšie vynikne. Tentoraz však fanúšikov sklamala. Kožené nohavice s čiernymi lodičkami by ešte ušli, beztvarý pruhovaný pulóver však radšej mala nechať v skrini!

Ashton na tom nebol lepšie! Hnedá, čierna a tri odtiene sivej – to sú farby, ktoré skombinoval pri obliekaní sa na párty kampane "Real Men Don't Buy Girls" (Skutoční muži si nekupujú dievčatá). Oblečenie sa k sebe veľmi nehodilo ani farebne, ani štýlovo – sivé tričko bolo úplne športové, topánky by sa zas viac hodili k elegantnejšiemu oblečeniu. Niet divu, že s Demi mali na tvárach utrápený výraz!

Nech však herci vyzerali akokoľvek, ich úmysel pomôcť kampani  je viac ako chvályhodný. „Na svete je viac otrokov ako kedykoľvek predtým. Sexuálny priemysel má obrat 32 biliónov a priemerný vek ľudí, ktorí sú prinútení k prostitúcií je len trinásť rokov,“ upozornil Ashton. Pri tejto príležitosti zároveň s Justinom Timberlakeom natočili spot podporujúci kampaň. Dobrá práca, Ashton!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu