Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Aj celebrity sa krášlia: Kto sa skrýva za touto maskou?!

Známa herečka v maske Zobraziť galériu (7)
Známa herečka v maske

LOS ANGELES – Na svojej tvári poctivo maká! Ani celebrity nemajú v živote nič zadarmo a ak chcú pôsobiť mlado a sviežo, musia sa poriadne snažiť - ako táto svetoznáma herečka. Uhádli by ste, koho tvár sa na vás díva spoza tejto skrášľujúcej masky?

Držať krok s mladším chlapom nie je jednoduché! Svoje by o tom vedela povedať herečka Demi Moore (48). Práve ona totiž na svojej Twitter stránke zverejnila fotografiu, na ktorej sa usmieva spoza hydratačnej masky. Ktovie, čoho by sa jej manžel Ashton Kutcher zľakol viac – či jej prirodzenej tváre bez mejkapu alebo tejto tak trochu strašidelnej masky!

Zaberá to! Intenzívne kúry a plastické operácie, ktorým sa herečka podrobila však jednoznačne prinášajú ovocie. Manžel Ashton jej až dodnes necháva po byte zamilované odkazy na samolepiacich papierikoch. „Sú lacnejšie ako diamanty,“ vysvetlil s úsmevom herec a Demi priznala, že niektoré z nich má nalepené už roky.

A aké sú podľa Ashtona triky pre šťastné manželstvo? „Vzťah je dobrý, kým na ňom pracujete... Na manželstve treba pracovať, aj keď ide všetko skvele, nenechať ho upadnúť a nájsť veci, na ktorých môžete spolu pracovať...“ Prezradil herec, ktorý sa aj s Demi momentálne angažuje v boji proti prostitúcií detí a mladistvých.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu