Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dôchodkyňa Helen Mirren bez zábran: Nadávala v priamom prenose!

Helen Mirren Zobraziť galériu (3)
Helen Mirren

LONDÝN – Aj zrelé ženy si vedia zahrešiť! Dokázala to herečka Helen Mirren (65) v rannom magazíne televízie BBC. Natoľko sa totiž vžila do rozprávania, že zabudla na celé živé vysielanie a vystrelila zo seba nepekné slovíčko. Nasledovali zahanbené pohľady a červené líca!

Trapas! Kto by v podaní Helen Mirren čakal pokojné ráno, poriadne sa mýlil. Herečka totiž celkom určite všetkých prebrala z polospánku, keď sa pred kamerami zabudla a dala priechod svojej prirodzenosti.  „V tom svojím spôsobom krásnom hlase mal niečo ako... ty malé ho_no!“ opisovala spomienky na kolegu Johna Gielguda.

Uvedomila sa!  Hneď, ako z nej neslušné slovíčko vyšlo sa Helen zbadala a ústa si pre istotu zakryla rukou.  “Veľmi ma to mrzí,” s hanbou sa začala ospravedlňoval divákom. „Toto sa nikdy nestalo,” zachraňoval situáciu rýchlo moderátor. Jeho kolegyňa sa, tak ako Helen, následne  nevedela ubrániť smiechu.

Nepekné slovíčko vyznelo o to paradoxnejšie, že Helen vyzerala ako stelesnenie slušnosti. Mala oblečený veľmi elegantný žltý oufit, ku ktorému sa nadávanie vôbec nehodilo. Ktovie, čo by na to povedala kráľovná, ktorá herečke udelila šľachtický titul. Helen však takéto myšlienky asi netrápia.  Momentálne totiž promuje svoj nový film Arthur, v ktorom sa po jej boku objaví aj manžel Katy Perry, Russell Brand. Ako je vidieť, nuda s ňou pri natáčaní určite nebola!




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu