Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Oscarová herečka (69) bez podprsenky: Prsia vypustila na červenom koberci!

Helen Mirren si do spoločnosti obliekla róbu, pod ktorú si nemohla dať podprsenku. Jej vekom padnuté prsia nevyzerali vkusne. Zobraziť galériu (5)
Helen Mirren si do spoločnosti obliekla róbu, pod ktorú si nemohla dať podprsenku. Jej vekom padnuté prsia nevyzerali vkusne.

LONDÝN – Je toto ešte vkusné?! Herečka Helen Mirren (69) oslávi budúci rok sedemdesiatku, no svoj šatník tomu rozhodne nemieni prispôsobiť. Na nedeľné odovzdávanie filmových cien totiž zavítala v róbe, pod ktorú si nevzala podprsenku. Prítomní si tak mohli všimnúť jej šťastný úsmev, ale aj smutné a vekom povädnuté prsia.

Zlá voľba! Helen Mirren, ktorá v roku 2006 získala Oscara za svoj výkon vo filme Kráľovná, na svoj vek rozhodne nevyzerá. A hoci je chvályhodné, že sa o svoj zovňajšok príkladne stará, občas aj ona spraví krok vedľa. Príkladom môže byť aj odovzdávanie filmových cien, ktoré sa počas uplynulého víkendu konalo v Londýne.

Nestarnúca herecká diva si to na červený koberec namierila v róbe, pod ktorú si nedala bielizeň. Je pravda, že Helen má na prahu sedemdesiatky postavičku, ktorou by mohla konkurovať aj mladším ročníkom. Blondínkine vnady však už nie sú to, čo bývali - zemská príťažlivosť sa na nich pochopiteľne podpísala.

Niet pochýb, že sympatická blondínka má v šatníku aj vhodnejšie kúsky, ktoré by takéto nedostatky zakryli. Je totiž už pravidlom, že keď sa Mirren ukáže v spoločnosti, je za svoje outfity zväčša vychválená. No tentokrát by v módnej polícii zrejme pohorela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu