Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mokrý v Adela Show: Vyviedol, čo ešte nikto pred ním!

Mokrý počas šou odišiel na toaletu. Do štúdia sa vrátil s hasiacim prístrojom. Zobraziť galériu (3)
Mokrý počas šou odišiel na toaletu. Do štúdia sa vrátil s hasiacim prístrojom.

BRATISLAVA – Pozornosť upriamil na seba! Známy zabávač a bývalý rosničiak Juraj Mokrý (33) šliape Adele Banášovej (30) na päty. Z jej relácie si v podstate urobil vlastnú. Počas včerajšieho nakrúcania dvoch častí sa po prvýkrát predstavil ako glosátor a ihneď narobil rozruch! Čo vyviedol?

V utorkovej časti Adela Show ste mohli vidieť Juraja Mokrého po prvýkrát ako glosátora. Zatiaľ čo vo včerajšej relácii držal svoju nevyspytateľnú povahu na uzde, dnes večer sa postará o poriadny rozruch. Počas nakrúcania si totiž dovolil to, čo doposiaľ ešte nikto. Dokonca ani Matej Sajfa Cifra.

Uprostred rozbehnutého natáčania sa jednoducho postavil a odišiel na toaletu. Keď sa vrátil do štúdia, priniesol so sebou hasiaci prístroj. Adelu a jej hosťa - tanečníka Fredyho Aysiho tak bez akýchkoľvek výčitiek prerušil v rozhovore.

Topky.sk zisťovali dôvod nečakaného prerušenia relácie z jeho strany. „Lebo si potreboval odskočiť,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo zákulisia šou. Ako sme tiež zistili, Banášovej toto Mokrého divadlo neprekážalo. „Nevadilo to nikomu, keďže sú všetci zvyknutí očakávať od neho čokoľvek,“ dodal náš zdroj.

V súvislosti s Mokrého účinkovaním v šou sme chceli vedieť, prečo si ho tvorcovia do programu zavolali. „Všimli sme si ho už v čase, keď bol hosťom v Adela Show. Páčil sa nám. A tak sme sa rozhodli to s ním vyskúšať ako s glosátorom. Tých budeme aj naďalej obmieňať. Stále počítame s Mariánom Čekovským, Kulym, Marcelom Forgáčom, ale aj s Leošom Marešom,“ povedala kreatívna producentka programu Gabika Drobová. Zároveň tiež potvrdila, že Jurajovi účinkovanie v programe sadlo a rozhodne sa v kresle neobjavil naposledy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu