Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Porotkyňa Zeťová a superstarista Piňák: Intímne nežnosti na verejnosti!

Piňák a Zeťová si takto prejavovali nežnosti na verejnosti. Zobraziť galériu (7)
Piňák a Zeťová si takto prejavovali nežnosti na verejnosti.

PRAHA/BRATISLAVA - Majú spolu niečo? Porotkyňa Helena Zeťová (30) a vyradený účastník Česko Slovenskej SuperStar Matej Piňák (25) sa od seba nevedeli odtrhnúť počas párty po pondelkovom vyraďovaní. Neustále sa usmievali, dokonca sa nebránili ani nežným dotykom a hladkaniu rúk.

Po každom pondelkovom vyraďovaní finalistov z Česko Slovenskej Superstar pripravujú tvorcovia relácie afterpárty pre spevákov, porotu a moderátorov. Na nej sa môžu všetci rozlúčiť so superstaristami, ktorí museli šou nadobro opustiť. Žúr si doposiaľ ako jediná spomedzi poroty nenechala ujsť najmladšia členka Helena Zeťová.

Topky.sk si všimli, že sympatická odborníčka sa na akcii vždy zdržovala pri jednom z najstarších finalistov - dvadsaťpäťročnom Matejovi Piňákovi z Hlohovca. Ako dokazujú aj naše zábery, dlhovlasému mladíkovi blondínkina spoločnosť zjavne vôbec neprekážala. Práve naopak. Po celý čas si spolu štebotali pri bare. Spevák ju dokonca neustále držal za ruku a nežne ju hladkal. Tieto nežnosti sa nedali prehliadnuť.

Zaujímalo nás preto, či medzi nimi počas šou preskočila iskra. Majú spolu niečo? Telefónne číslo Heleny Zeťovej však počas celého včerajška nefungovalo. Preto sme požiadali o stanovisko jej manažéra Zdenka Novotného. Hoci nám napísal, aby sme mu otázky poslali mailom, odpoveď na ne sme doposiaľ nedostali.

Rovnako tak sa nám nepodarilo spojiť ani s Matejom Piňákom. Ten mal vypnutý telefón. A tak zostáva nateraz záhadou, či je medzi dvojicou iba kamarátsky vzťah alebo sa črtá niečo viac. Treba však podotknúť, že podľa našich informácií nie je ani jeden z nich zadaný.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu