Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Superstaristka Buckingham: Haberu nechcem ani vidieť!

Celeste Buckingham má z Paľa Haberu stres. Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham má z Paľa Haberu stres.

PRAHA – Stresuje ju! Celeste Buckingham (15) sa vo finálových kolách Česko Slovenskej SuperStar stretáva s množstvom kritiky. Podľa poroty je pre dráhu speváčky príliš mladá a nevyspievaná. Zisťovali sme preto, kto z hodnotiacich profesionálov je tejto súťažiacej najmenej sympatický.

Zlomia ju?! Celeste Buckingham už dlhšie počúva na margo svojho spevu negatívne hodnotenia. Tie odštartovalo tretie semifinálové kolo, kedy si vybrala skladbu od speváčky Beyonce. Po zaspievaní Listen sa takmer nedostala do finále.

No ani postup nebol pre ňu veľkou výhrou. Stále totiž počúva, že je príliš mladá a v súťaži sú dievčatá, ktoré na pódiu odvádzajú oveľa lepšie výkony. Spýtali sme sa jej preto, čo hovorí na porotu. „Oni už nerozhodujú, takže nemám s nimi problém,“ snaží sa byť Celeste nad vecou.

Napriek tomu sme zisťovali, kto z poroty je jej obľúbencom a kto nie. „Keď máme nervy a stojíme na tom pódiu, Gábina je jediná, ktorá s nami komunikuje, pozerá sa na nás, usmeje sa,“ povedala na adresu textárky Osvaldovej.

Podľa očakávania je aj pre Celeste najväčším katom Paľo Habera. „On ma stresuje, lebo je veľmi kritický. Neusmieva sa a nemôžem sa na neho pozerať, keď mám nervy. Habera je profesionál, on nie je taký emocionálny človek,“ zhodnotila „najhoršieho“ porotcu.

Ako prezradila, chcela by mu dokázať, že môže vystupovať na pódiu, aj keď má len pätnásť a že môže byť speváčkou. Otázka je, či na to ešte bude mať čas. Podľa hodnotení včerajšieho kola by sa totiž opäť mohla ocitnúť v tipoch poroty na vypadnutie. Zachránia ju diváci?!

Kto oblieka finalistov Superstar?

 

Sledujte TopkyTV: Celeste Buckingham o porote SuperStar.



superstar_rozhovor_(baba)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu