Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

SuperStar: Vyradeného Piňáka odignorovali, Rytmusa museli uzemniť!

Súťaž museli opustiť Matej Piňák (vľavo) a Celeste Buckingham. Rytmus (hore vpravo) sa počas napätej situácie zabával. Zobraziť galériu (30)
Súťaž museli opustiť Matej Piňák (vľavo) a Celeste Buckingham. Rytmus (hore vpravo) sa počas napätej situácie zabával.

PRAHA – Dospievali! Včerajšie rozhodnutie v Česko Slovenskej SuperStar bolo osudné pre dvoch Slovákov. Ich rozlúčka so šou sa však niesla v rozpačitom duchu. Na Mateja Piňáka (25) nebolo dostatok času, na vyradení Celeste Buckingham (15) sa porotca Rytmus (34) nemiestne zabával!

Divokú kartu opäť nevyužili! Porotcovia Česko Slovenskej SuperStar majú počas finálových kôl možnosť vrátiť do hry jedného z vyradených finalistov. Ani tentokrát však účastníkov, ktorí vyleteli, nevzali na milosť. Navyše, Rytmus sa pri tejto príležitosti zabával na účet sklamanej Celeste.

Keď sa moderátor Leoš Mareš spýtal, či chce porota udeliť Divokú kartu, raper súhlasil. U vyradenej speváčky tak vyvolal nádej. „Patrik, ale vážne,“ poznamenal Habera, ktorému sa tento nápad nepozdával. Vrbovský však v tejto napätej situácii dostal chuť žartovať a po chvíli svoje rozhodnutie zmenil. „Patrik, toto nerob! Takéto naťahovačky. Sú to mladí ľudia, všetko to prežívajú. Dávajú do toho všetko a potom sú zbytočne vystresovaní,“ karhal vtipkára moderátor.

Ďalším odpadlíkom bol Matej Piňák. Svoje prekvapenie nedokázal zakryť. „Tak trochu nemám slov. Nečakal som, že postúpim, ale ani že vypadnem. Ja nikdy nič nečakám,“ poznamenal . A zrejme vedel, čo hovorí. Rodák z Hlohovca sa totiž nedočkal ani dôstojnej rozlúčky. Býva zvykom, že ak niekto súťaž opustí, poctia si ho krátkym zostrihom z jeho účinkovania. Rekapitulácia z pôsobenia Mateja Piňáka v šou však odvysielaná nebola. „Dostal som pokyn z réžie. Pozrieme si to inokedy. Pamätáme si ťa veľmi dobre, lebo si zostal v našich srdciach,“ snažil sa Leoš uhrať vzniknuté komplikácie. Vypadnutý spevák sa tak musel uspokojiť len s objatiami od postupujúcich finalistov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu