Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Problémový spevák sa poriadne zmenil: 5 rokov a je z neho iný chlap!

Matej Piňák takto vyzeral pred 5 rokmi. Zobraziť galériu (10)
Matej Piňák takto vyzeral pred 5 rokmi.

BRATISLAVA - Je na nepoznanie! Spevák, ktorý sa zviditeľnil v druhej sérii speváckej šou Česko Slovenská SuperStar, sa za posledných 5 rokov výrazne zmenil. Reč je Hlohovčanovi Matejovi Piňákovi (30), ktorý sa dokonca v lete minulého roka ocitol aj na pár mesiacov za mrežami...

Keď sa povie druhá séria speváckej šou Česko Slovenská SuperStar, každého zrejme ihneď napadne víťaz Lukáš Adamec. Sympatický Košičan sa dokonca nedávno divákom opäť pripomenul v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, kde mnohokrát exceloval.

No zrejme málokto si ihneď vybaví jeho ďalších kolegov zo šou, ktorá sa vysielala na Markíze v roku 2011. Jedným z tých, na ktorých už asi každý zabudol, je aj Matej Piňák, ktorý už počas šou nemal príliš dobré meno. Mnohí jeho kolegovia sa totiž na neho sťažovali, že si od nich požičal peniaze a nevrátil ich.

Odvtedy už ubehlo 5 rokov a známy Hlohovčan sa výrazne zmenil, aspoň čo sa výzoru týka. Zmužnel, zmenil účes a aj bradu si necháva rásť inak ako v čase, keď túžil byť superstar.

Napriek tomu, že ho na obrazovkách nie je vidieť, verejnosti sa pripomenul pred rokom v lete, keď skončil za mrežami kvôli tomu, že šoféroval auto napriek zákazu viesť motorové vozidlo. V base pobudol 3 mesiace, no odvtedy o ňom veľmi počuť nebolo.  A tak mnohých určite prekvapí, ako vyzerá dnes. Na svojej facebookovej stránke sa totiž rád chváli svojimi selfie zábermi, na ktorých bez ostychu odhaľuje aj svoje vyšportované telo. Veď pozrite sami.

Problémový spevák sa poriadne
Zobraziť galériu (10)

Viac o téme: SuperStarMatej Piňák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu