Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Superstaristka Fecková: Ohrozené vystúpenie!

Simona Fecková Zobraziť galériu (4)
Simona Fecková

PRAHA – Komplikácie! Simona Fecková (21) momentálne zápasí so zdravotnými problémami. Zistili sme, že stratila hlas, čo jej poriadne komplikuje prípravu na zajtrajšie kolo Česko Slovenskej SuperStar. To bude pre kučeravú Košičanku zrejme tým najťažším. Ak v ňom teda vôbec vystúpi!

Má problémy! Topky.sk zistili, že superstaristka Simona Fecková nie je pred ďalším súťažným kolom v dobrej kondícii. Trápia ju totiž zdravotné problémy. Potvrdila nám to aj televízia Markíza. „Simona je v súčasnosti pod dohľadom lekárov, ktorí jej naordinovali úplný hlasový pokoj,” povedala nám Miroslava Labašová z PR oddelenia v Záhorskej Bystrici.

Zisťovali sme preto, či je Simonina účasť v zajtrajšom kole ohrozená. „Dúfame, že v nedeľu bude môcť spievať,” povedali nám v Markíze.  Čo zapríčinilo stratu Feckovej hlasu, sme sa nedozvedeli. Jednou z možností je pondelková párty, na ktorej sa mladí speváci zabávali. Práve tam mohla kučeravá Košičanka prechladnúť. Alebo jej hlasivky jednoducho nezvládli nápor speváckej súťaže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu