Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas v SuperStar: Odniesli si to Tina a Zeťová!

Tinu a Helenu obliekli do rovnakých šiat. Zobraziť galériu (6)
Tinu a Helenu obliekli do rovnakých šiat.

PRAHA – Opäť problém! Hoci sa v šou Česko Slovenská SuperStar vystriedalo už viacero stylistov, stále to nie je žiadna výhra. Najnovšie na nepozornosť odborníkov doplatili moderátorka Tina (27) a porotkyňa Helena Zeťová (30).

Nepríjemné faux pas! Niektoré zástupkyne nežného pohlavia si potrpia na to, aby módne kúsky v ich šatníku boli originálne. Ak sa na spoločenskej udalosti objavia dve ženy v rovnakom outfite, je to veru pekný trapas. Svoje by o tom vedeli hovoriť aj Helena Zeťová a Tina, ktoré momentálne účinkujú v Česko Slovenskej SuperStar. Zažili totiž niečo podobné!

V pondelok večer si pozorní diváci mohli všimnúť, že šaty porotkyne nevidia v šou po prvýkrát. Šedý model mal totiž svoju premiéru na obraze už pred týždňom. Tina v ňom moderovala posledné semifinálové kolo, kedy súťažili chlapci. Vyzerá to tak, že stylisti medzi kopou oblečenia stratili prehľad a krásky doplatili na ich nepozornosť.

Zeťovú sme oslovili s otázkou, ako tento módny trapas vníma. „Nemala som s tým problém a v šatách som sa cítila dobre,“ poznamenala blondínka. V otázkach týkajúcich sa vizáže je zrejme nad vecou. Stylisti by si však do budúcna mali dať pozor, aby sa podobná situácia neopakovala. Je to predsa ich práca...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu