Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Superstarista Šeps: Zdravotné problémy... Krvácal!

Michal so zakrvaveným nosom. Zobraziť galériu (4)
Michal so zakrvaveným nosom.

PRAHA - Ťažkosti! Počas pondelkového vyraďovania zažil Michal Šeps (16) nepríjemné chvíle. Tesne po skončení prenosu sa mu v zákulisí spustila z nosa krv. Zisťovali sme, čo sa mu stalo.

Nemá to ľahké! Topky.sk zistili, že superstarista Michal Šeps má zdravotné problémy. Ako sme si všimli, v pondelok, keď sa objímal s postupujúcim kolegom Martinom Harichom, mal zakrvavený nos. Príčinou však nebola žiadna bitka. „Mne sa občas púšťa krv. Keď je dusno alebo tak... V sále bol zlý vzduch. Preto sa mi hneď liala z nosa,” prezradil nám mladý spevák.

Ako dodal, v poslednej dobe sa mu táto nepríjemnosť deje stále. Bežne síce krvácanie z nosa nebezpečné nie je, ale ak sa to stáva príliš často, signalizuje to vážnejší problém. Ako sme sa dozvedeli, Šeps musí kvôli týmto komplikáciám brať tabletky. A tak je každé jeho vystúpenie rizikové, krv sa mu môže spustiť aj pri spievaní na pódiu. „Zatiaľ sa mi to nestalo. Ale s tým sa nedá proste nič robiť. Keď tečie, tak tečie,” povedal nám Michal.

Napriek všetkému si však ani z tohto veľkú hlavu nerobí. Rovnako ani zo samotnej SuperStar. Hoci finálové kolá budú mať rôzne témy, Michal pravdepodobne bude stále pokračovať vo svojom reagge štýle. „Mňa nezaujíma, čo spieva originál, ja si to urobím po svojom,” odpovedal nám na otázku, s akým typom hudby by mohol mať problém. Uvidíme, ako dlho sa v Česko Slovenskej SuperStar 2 s takouto taktikou udrží.

 

Sledujte Topky TV: Michal Šeps o zdravotných problémoch a SuperStar.



superstar_rozhovor_2


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu