Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Paris Hilton chce zažalovať poisťovňa, dlží šperky za tisíce!

Paris Hilton Zobraziť galériu (11)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nemecký poisťovací koncern Allianz SE sa súdi s Paris Hiltonovou kvôli šperkom v prepočte asi za 40 tisíc eur, ktoré si dedička amerického hotelového reťazca vypožičala a odmieta ich vraj vrátiť. Poisťovňa kvôli tomu v stredu podala v New Yorku žalobu. Hovorkyňa Hiltonovej podľa agentúry Reuters obvinenie odmietla; neopiera sa vraj skutočnosť.

Šperky za 60 tisíc dolárov si Hiltonová podľa súdneho spisu zapožičala v roku 2007 v klenotníctve Damiani na Manhattane. Sľúbila, že keď ich nebude nosiť, budú schované v sejfe alebo v trezore. To sa však podľa poisťovne nestalo.

Ležali vraj bez dozoru na toaletnej poličke v jej losangeleskej haciende, keď ich zlodeji spolu s ďalšími klenotmi za 2,7 milióna dolárov v decembri 2008 ukradli. Hiltonová sa vtedy zúčastnila istej hollywoodske párty a dom bol vraj odomknutý.

Losangeleská polícia údajne klenoty našla a vrátila ich Hiltonovej. Poisťovňa predtým klenotníctvu preplatila poistku, ktorú nárokovala, a klenoty potom začala po Hiltonovej a dvoch spoločnostiach nesúcich jej meno žiadať späť. Telefonáty a e-maily však vraj zostali bez odpovede. Allianz SE preto Hiltonovú obvinila z nedbanlivosti a porušenia zmluvy.

Podľa hovorkyne Hiltonovej žaloba nie je postavená na faktoch. Nikto zo zástupcov žalovanej strany vraj nikdy poisťovňu neinformoval, že sa ukradnuté šperky vrátili. "Našla sa len bižutéria," vyhlásila.

Hiltonová nie je jedinou celebritou, ktorá má kvôli drahokamom čo dočinenia so súdmi. V apríli by mala pred súdom stáť americká herečka Lindsay Lohanová kvôli obvineniu, že v losangeleskom obchode ukradla v januári zlatý náhrdelník.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu