Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Túto štrbaňu dnes pozná každý: Viete, kto to je?

Paris Hilton Zobraziť galériu (8)
Paris Hilton

NEW YORK – Je to naozaj ona?! Fotografie z detských čias nie všetky celebrity vyťahujú s nadšením, Paris Hilton (30) si však na toto gesto trúfla. Minulý týždeň oslávila tridsiatku a pri tej príležitosti dovolila fanúšikom nazrieť do svojho rodinného albumu!

Skôr šibalka ako krásavica! Hoci Paris určite nebola škaredé dieťa, do mdlôb pred jej krásou zrejme nikto nepadal. Nedá sa jej však uprieť, že už v desiatich rokoch mala v oku veselú iskru, ktorá napovedala, že s ňou nikdy nuda nebude. Práve naopak!

Z fotografie je jasne vidieť aj to, že lásku k fotografovaniu má Paris asi vrodenú. Zatiaľ čo niektoré deti sa tvária pred objektívom trochu rozpačito, blondínka svojím postojom v strede a pohľadom priamo do objektívu naznačuje, že pózovanie jej žiadny problém nerobí!

Dedička hotelovej siete Hilton svoje fotografie predviedla v šou Wendy Williams. A keďže bol práve čas jej narodenín, hostiteľka si pre ňu pripravila prekvapenie. Paris dostala nie jednu, ale celých tridsať tort! Viac ako sladkosti však blondínku zrejme hreje pri srdci jej šťastný vzťah s Cyom Waitsom. “Naozaj ho milujem. Som taká šťastná,” prezradila na margo svojho partnera Paris. A Cyove city sú zrejme podobné, pretože svojej láske venoval k narodeninám biely Lexus LFA v hodnote celých 375 000 dolárov!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu