Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Paris Hilton oslavovala: Vystrojila sa ako lacná deva!

Paris Hilton Zobraziť galériu (11)
Paris Hilton

LOS ANGELES – Flitre, perie aj sieťované punčochy! Dedička hotelového impéria Paris Hilton (30) sa na svoje tridsiate narodeniny naozaj „vyfikla“. Keďže témou jej večierka bol kabaret Moulin Rouge, konečne sa mohla bez obáv predviesť ako kurtizána v poriadne divokom outfite!

Červená blondínkam pristane! Povedala si asi Paris a zahalila sa do tejto farby od hlavy po päty. Červené lodičky, sukňu z peria a trblietavý korzet dopĺňali čierne sieťované pančochy. Najpozoruhodnejším doplnkom celého outfitu však bola čelenka s obrovskou kvetinou na boku hlavy. Paris, veď cez ňu nie je vidieť do tváre!

Hviezdička reality šou sa pri obliekaní na svoj žúr poriadne vyžila. „Pripravujem sa na svoju dnešnú veľkú narodeninovú oslavu! Som taká vzrušená! Juj! :),“ napísala na svoju Twitter stránku. A aké je blondínkine narodeninové prianie? „Byť šťastná.“ Na honosnej párty nechýbali ani známe osobnosti z oblasti šoubiznisu. Svojím outfitom zaujala aj komička Kathy Griffin, ktorá sa predviedla v kratučkej čipkovanej košieľke.

Na žúre nechýbali, ako je momentálne moderné, ani zvieratká na pomaznanie. „Paris miluje zvieratá a najskôr sa ubezpečila, že s nimi chovatelia zaobchádzajú humánne. Pýtala sa veľa otázok o tom, ako sa o ne starajú,“ prezradil zdroj blízky dedičke. Okrem fauny bolo samozrejme na párty aj mnoho iných rozptýlení vrátane šampanského, rôznych koktailov či v USA vzácneho absintu. Samozrejme, že žena ako Paris sa nemohla uspokojiť len s jedinou tortou – a tak si zabezpečila hneď dve. Zábery z oslavy si budú môcť fanúšikovia vychutnať v jej reality šou The World According To Paris (Svet podľa Paris). A zrejme naozaj budú stáť za to!


Aké darčeky dostala Paris na narodeniny?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu