Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Eva Máziková: Pre zlomeninu príde o státisíce!

Máziková bude mať nohu v sadre minimálne šesť týždňov.
Máziková bude mať nohu v sadre minimálne šesť týždňov.

MNÍCHOV - Zlomený členok nie je nič príjemné! Speváčke Eve Mázikovej (57), ktorá k nemu prišla počas tréningu vo Hviezdach na ľade, však poriadne skomplikoval život. Temperamentná speváčka to pocíti aj na bankovom konte. Zlomenina ju totiž vyradila nielen zo šou, ale donútila ju na niekoľko týždňov prerušiť všetky umelecké aj podnikateľské aktivity. A televízia JOJ ju v porovnaní s ušlým ziskom odškodní len drobákmi. Prečo si speváčku necenia viac?

"Finalisti súťaže Hviezdy na ľade sú poistení na 100-tisíc korún. V prípade pani Mázikovej, ktorá si zlomila členok, sa môže poistka vyšplhať na pár desiatok tisíc," konštatuje hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. V prípade takej vyťaženej umelkyne a podnikateľky, akou temperamentná Eva Máziková je, by však aj stotisícová poistka bola len slabou náplasťou za jej ušlý zisk. "Pani Máziková príde len za september o 400-tisíc korún. A to hovorím len o koncertoch na Slovensku, ktoré sme museli zrušiť. K tomu treba prirátať ešte jej kozmetické semináre v Taliansku a firmu v Nemecku," spresňuje Mázikovej manažér Norbert Meszároš.

Speváčku však netrápi len finančná strata. Celú situáciu ťažko zvláda aj zo psychickej stránky. "Eva bola vždy aktívna a teraz bude mať šesť týždňov sadru. Lekári jej neodporúčajú cestovať ani chodiť, takže bude musieť sedieť doma," vysvetľuje Meszároš. Našťastie má však speváčka obetavého manžela, ktorý svoju polovičku obskakuje a snaží sa jej splniť všetko, čo jej vidí na očiach. Takmer dokonalú bavorskú idylu tak ruší len Evin pártisícový zlomený členok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu