Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Horkokrvná Natalia: Tango nohavičky jej sedia skvele!

Natalia Velez Zobraziť galériu (11)
Natalia Velez

KOLUMBIA – Nemá chybu! Plné prsia, divoká hriva hustých vlasov a najmä, perfektne tvarovaný guľatý zadoček bez známky celulitídy – tým všetkým sa môže pochváliť kolumbíjska krásavica Natalia Velez (25). Pokochajte sa jej krásou aj vy!

Na predvádzanie spodnej bielizne je ako stvorená! Zvodná Natalia nepatrí medzi modelky, ktorým by vytŕčali rebrá, naopak nosí vraj veľkosť štyri. Jej dokonale ladné krivky, plné prsia a oblá riťka jej zabezpečili miesto medzi najsexi latinskoamerickými kráskami a fotenie katalógu spodnej bielizne pre značku Bésame.

Natalie pózovanie a predvádzanie svojej sexi postavičky nerobí naozaj žiadny problém. Či už má na sebe čipkovanú podprsenku, sexi pančuchy či jednoduché tango nohavičky, vyzerá skvele a presne vie, ako vyzdvihnúť svoje prednosti. Je viac ako isté, že zisky brazílskej firmy pôjdu aj vďaka Natalii nahor.

Značka spodnej bielizne je okrem krásnych podprseniek či nohavičiek známa aj sexi modelkami. Keďže ide o juhoamerickú firmu, niet sa čo čudovať, že si na predvádzanie svojich modelov vyberá exotické snedé krásky ako Natalia. Zdá sa, že práve práca pre Bésame bude povestným zlomom v jej kariére a tmavovláska sa začne objavovať na stránkach magazínov či sexi katalógov častejšie ako doteraz!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu