Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Speváčka Tina naložila premiérovi Ficovi: Kedysi jej krstil album, dnes ho zosmiešňuje!

Róbert Fico v minulosti krstil album speváčke Tine. Dnes si z neho interpretka robí srandu. Zobraziť galériu (5)
Róbert Fico v minulosti krstil album speváčke Tine. Dnes si z neho interpretka robí srandu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nič mu nedarovala! Martina Kmeťová alias Tina (31) sa pred pár dňami pustila na sociálnej sieti do premiéra Róberta Fica (51). Vo svojich komentároch si z neho uťahovala. Zrejme už zabudla, že práve tento politik jej pred štyrmi rokmi krstil album. A že práve o tomto politikovi sa vyjadrovala ako o veľmi sčítanom a milom pánkovi. Dokonca ho označila za muža s veľkým M.

Speváčka Martina Kmeťová alias Tina urobila pred štyrmi rokmi poriadny rozruch, keď si na krst svojho albumu S.E.X.Y. zavolala vtedajšieho predsedu strany Smer-SD Róberta Fica. Známy politik sa stal krstným otcom jej novinky, čím tmavovláska doslova šokovala celé Slovensko. Na pódium ho počas slávnostného večera uviedla takýmito ospevnými slovami: „Nevedela som prísť na to, koho zvoliť za krstného otca. Až mi osud prihral do karát muža s veľkým M. A ja som veľmi rada, že si dnes našiel čas a prišiel k nám pokrstiť môj štvrtý album. Dámy a páni, privítajte prosím s obrovským potleskom môjho krstného otca Róberta Fica.“

V tom období sa na politikovu adresu vyjadrovala pochvalne nielen na spomínanom krste, ale aj v rozhovoroch pre médiá. V jednom ho napríklad označila za sčítaného a veľmi milého pánka. No dnes sa zdá, že už naňho nenájde pekného slova. Nedávno dokonca svojmu „krstnému otcovi“ verejne naložila. Posmešne totiž okomentovala fotografiu zachytávajúcu premiérovu podobizeň na bilborde s posolstvom: „Robíme pre ľudí“.

Interpretkine slová sa niesli v sarkastickom duchu. „Jasné, že robia pre ľudí. Však ľudia ich platia, takže pre nich robia. Na tom nič čudné nie je. To, že je taxa 875445788€ za sekundu, to je druhá vec. A to treba nejako vyskladať od ľudí, tak plaťme aj za dažďovú vodu,“ zneli jej slová, ktoré ešte doplnila vyjadrením: „Keby písal, že robíme pre ľudí zadarmo - to by bolo iné. Takto je zachovaná skutková podstata.“

V tejto súvislosti sme sa snažili skontaktovať so samotnou interpretkou. Chceli sme vedieť, či je s Róbertom Ficom aj po rokoch stále v kontakte. A či naňho zmenila názor. Bohužiaľ, nepodarilo sa nám s ňou spojiť. 

V Smere-SD sme zas zisťovali, či s Tinou plánujú spoluprácu na blížiacej sa predvolebnej kampani. „Ďakujeme za záujem, ale nebudeme dopredu informovať o podobe našej kampane,“ vyjadrila sa pre Topky.sk Ľubica Končalová z tlačového odboru politického hnutia. Nechajme sa teda prekvapiť, či ešte v budúcnosti budeme počuť o „spolupráci“ Róberta Fica a Martiny Kmeťovej...

Moderátor Michal Sabo zverejnil na sociálnej sieti bilbord strany Smer-SD. Na to reagovala speváčka Tina, ktorá venovala premiérovi Róbertovi Ficovi nelichotivé slová.
Zobraziť galériu (5)
Moderátor Michal Sabo zverejnil na sociálnej sieti bilbord strany Smer-SD. Na to reagovala speváčka Tina, ktorá venovala premiérovi Róbertovi Ficovi nelichotivé slová.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Video: Pozrite si zábery z krstu albumu, ktorý speváčke Tine uviedol do sveta Róbert Fico.

Tina - krsť s Ficom

Viac o téme: TinaRóbert Fico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu