Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rozvedený Mikulčík a vydatá Hurajová: Taja milenecký vzťah?!

Kamil Mikulčík a Lucia Hurajová Zobraziť galériu (9)
Kamil Mikulčík a Lucia Hurajová

BRATISLAVA - Neustále spolu! Herci Kamil Mikulčík (32) a Lucia Rózsa Hurajová (34) sa dostali v posledných dňoch do rečí. Podľa našich informácií majú kolegovia z Túlavého divadla, kde obaja hrajú, spolu pletky. Zisťovali sme, či je tmavovláska naozaj neverná svojmu manželovi Oskarovi Rózsovi (36).

Len dva mesiace! Toľko času ubehlo od chvíle, kedy sa herec Kamil Mikulčík rozviedol po roku manželstva s herečkou Kristínou Farkašovou. Teraz sa však o ňom opäť klebetí. Údajne má novú milenku! Tou by mala byť podľa našich informácií jeho herecká kolegyňa Lucia Hurajová, ktorá je vydatá za hudobníka a producenta Oskara Rózsu.

„Majú už dlhšie manželskú krízu. A len nedávno sa Oskar dozvedel, že Lucia si našla milenca. Je ním Kamil Mikulčík,“ tvrdí človek z ich blízkeho okolia. Tieto informácie sme sa snažili overiť aj u Mikulčíka a Hurajovej. Je to pravda, alebo sa im snaží iba niekto ublížiť?

„Môžete mi zavolať o hodinu? Teraz skúšam,“ odbil nás herec, keď sme sa s ním spojili. Pritom sme mu ani nestihli povedať dôvod nášho telefonátu. Ihneď nato sme zavolali Rózsovej manželke. Tá klebety poprela a povedala, že je to úplný nezmysel. „Práve tu sedíme s Kamilom spolu. Je to blbosť. Smejeme sa na tom, fakt nás to pobavilo. Akurát sme sa rozprávali, že sme spolu tak často, že už budú určite reči, že medzi nami niečo je. Ale nie je to pravda. O chvíľu sa k nám pripojí aj Oskar,“ vyvracala správy o nevere Hurajová, ktorej manželstvo je podľa jej slov úplne v poriadku.

Faktom je, že Lucia a Kamil sú hereckí kolegovia v Túlavom divadle a dokonca spolu účinkujú aj v dvoch predstaveniach. Je teda možné, že ich ľudia mohli spolu vidieť častejšie, ako je obvyklé. Ale zároveň je možné, čo sa u hercov často stáva, že ich práve práca spojí a nadviažu bližší vzťah.

Zisťovali sme aj dôvod ich nedávneho doobedňajšieho stretnutia, kedy nám priznali, že spolu momentálne trávia čas. Hoci ich divadlo malo v ten deň na východe predstavenie s hrou Storočie humoru a mohli by teda mať spoločnú skúšku, malo to jeden háčik. Ani jeden z nich v tom predstavení nefiguruje medzi účinkujúcimi. Dôvod ich stretnutia nám teda ostáva nateraz neznámy. Buď sa snažia vzťah ututlať, alebo o nič nejde a iba im chcel nejaký dobrý známy touto klebetou život troška okoreniť. To, ako to naozaj medzi nimi je, vedia zrejme iba oni dvaja...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu