Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Trpké začiatky? Božská Eva Longoria drela na hamburgeroch!

Diva Eva Longoria kedysi Zobraziť galériu (6)
Diva Eva Longoria kedysi "makala" za minimálnu mzdu

LOS ANGELES – Nemala to jednoduché! Hoci Evu Longoriu (36) poznáme ako hereckú divu drobnej postavy, kedysi sa živila ako obyčajná pomocníčka v kuchyni. Za pár drobných pripravovala najobľúbenejšie jedlo Američanov – kalorické hamburgery!

Oslnivo krásna, štýlová a elegantná! Len takéto ódy sa dajú adresovať herečke Eve Longorii, ktorá svoje krivky prepožičala najnovšiemu vydaniu magazínu Allure. S rozpustenou hrivou a v luxusných róbach svojou podmanivou krásou doslova vyráža. Ako však sama priznala v priloženom rozhovore, nebolo tomu tak odjakživa. Aj ona si prešla tvrdou školou života!

V zamastenej kuchyni za minimálny plat! Tak kedysi vyzerala práca známej brunetky, ktorá začínala v sieti reštaurácií s rýchlym občerstvením, Wendy’s. Odvtedy už ubehlo síce zopár rokov, no ona svoje vtedajšie „umenie“ ovláda doteraz. „Stále si pamätám poradie, v akom treba ukladať veci na burger: majonéza, kečup, uhorka, cibuľka, paradajka, šalát, horčica. Dali by ste si k tomu hranolky?“ zaspomínala si so smiechom.

V súvislosti s jej nedávnym rozvodom však neobišla ani bolestivú tému bývalého manžela. Zo zaužívaného stereotypu sa totiž spamätáva len veľmi ťažko: „Som zvyknutá byť stále v lietadle a letieť na basketbalový zápas. Zakaždým, keď o tom hovorím, chce sa mi plakať.“ Dúfajme, že toto nepríjemné obdobie Eve čím skôr pominie. Pomôcť by jej v tom mohol predovšetkým nový objav, ktorý nosí meno Eduardo Cruz!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu