Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zúfalá manželka Longoria, rozviedla sa s Tonym Parkerom!

Eva Longoria a Tony Parker Zobraziť galériu (6)
Eva Longoria a Tony Parker

TEXAS - Americká herečka Eva Longoria, známa zo seriálu Zúfalé manželky (2004), sa v piatok v Texase rozviedla s basketbalistom Tonym Parkerom. V pondelok o tom informovala webová stránka people.com. O rozchode 35-ročná herečka informovala v novembri prostredníctvom Twitteru.

Ako dôvod žiadosti o rozvod Longoria uviedla "neprekonateľné rozdiely". Hviezda sa viac ako tri roky trvajúce manželstvo údajne rozhodla ukončiť po tom, čo v telefóne svojho 28-ročného manžela našla stovky sms správ od inej ženy.

Eva Longoria, ktorá je podľa magazínu TV Guide najsexi televíznou herečkou, sa s jedným z najlepších európskych basketbalistov zasnúbila koncom novembra 2006. Vzali sa v júli 2007 v rímskokatolíckom kostole v Paríži. Na svadbe sa zúčastnili také hviezdy ako Lionel Richie, Jamie Foxx, Thierry Henry alebo hollywoodsky pár Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta Jones. Ešte v tom istom roku vyšli na povrch údajne nepravdivé informácie o tom, že francúzska modelka Alexandra Paressant mala s Parkerom aféru.

Samotný Parker neskôr zažaloval za ohováranie webovú stránku, ktorá o tom ako prvá informovala, a na súde uspel. Pre Longoriu je manželstvo s Parkerom druhým v jej živote. Po prvý raz bola vydatá za herca Tylera Christophera. Ich manželstvo trvalo od roku 2002 do roku 2004.

Aké šperky nosí Eva Longoria sa dočítate TU
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu